Werkvoorbereider - inkoper m/v N150-2020-WVBINK
Ten Brinke
Hengelo
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider / inkoper heb je samen met het projectteam de vrijheid en uitdaging om een optimale invulling te geven aan de (prijs)technische uitwerking en uitvoering van een project.

Je speelt een belangrijke rol in het voortraject van de bouw van een project. Jij zorgt ervoor dat alles van begin tot het einde van het bouwproject - goed geregeld is voor je uitvoerende collega’s, zodat zij direct aan de slag kunnen.

Je maakt de planning van de werkzaamheden en zorgt ervoor dat er voldoende personeel, materiaal en materieel aanwezig zijn.

Daarmee vorm je een belangrijke schakel tussen je collega’s op kantoor en op de bouwplaats. Ook tijdens de bouw houd je de voortgang nauwlettend in de gaten en zie je erop toe dat het project geen onnodige vertraging of kostenoverschrijding oploopt.

Als werkvoorbereider / inkoper is geen dag hetzelfde en dat maakt dit werk zo leuk en uitdagend! Verder zien jouw taken en verantwoordelijkheden er in hoofdzaak als volgt uit :

 • Het opstellen en bewaken van de juiste inkoopplanning en werkschema’s
 • In nauwe samenwerking met de projectleider, bepalen van de bouwsystemen en mogelijkheden
 • Het tijdig en juist inkopen van de juiste materialen en onderaannemers voor de bouw waarbij je het budget, de kwaliteit en natuurlijk ook de veiligheid scherp in de gaten houdt
 • Controleren van bouwtekeningen samen met je collega op de tekenkamer
 • Samen met de projectleider ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiële administratie rondom de bouw
 • Je woont bouwvergaderingen bij samen met het projectteam
 • Je ondersteunt de projectleider bij alle voorkomende werkzaamheden rondom jullie project
 • Voor wie en waar ga je werken?

  Ten Brinke is een internationale en succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.

  Voor onze vestiging in Hengelo zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider / inkoper. Op deze vestiging werken ruim 40 Nederlandse en Duitse collega's samen in verschillende projectteams.

  Het projectteam bestaat uit een bouwkundig tekenaar, calculator, werkvoorbereider / inkoper, projectleider en een projectsecretaresse.

  Een leuk en enthousiast team met een platte en informele werkstructuur. De meeste collega’s komen uit Twente. Iedere vrijdagmiddag sluiten we de week samen op een gezellige manier af.

  Ben jij benieuwd bij welk project ons team uit Hengelo is betrokken? Bekijk dan het project Edeka NVZ Utfort in Moers : https : / / bit.ly / 2RKTdLU

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

 • Een afgeronde opleiding op MBO+ / HBO Bouwkunde niveau
 • Enige ervaring als werkvoorbereider / inkoper is mooi meegenomen maar geen vereiste. Ook starters vanuit een bouwtechnische opleiding kunnen in deze functie goed ervaring opdoen
 • Kennis van en ervaring met de Office pakketten
 • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor details en optimalisatiemogelijkheden
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van het project, zowel in- als extern
 • Je gaat altijd voor het beste resultaat, dit samen met het team.
 • In deze functie werken we o.a. met de volgende software : Projectplatform, BIM plus, Asta Powerproject, KYP, Lean planning, Solibri, 12 Build, Nevaris Build, Unit4 en MS Office.

  Wat bieden wij jou?

  In een groeiende, dynamische organisatie bieden wij jou een baan met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid, afwisseling en leuke enthousiaste collega’s die allemaal passie hebben voor de bouw.

  De vestiging in Hengelo is voorzien van voldoende parkeergelegenheid, een kantine die aansluit op de kantoortuin en een prettige werkplek met ergonomische hoog- laag bureaus.

  Naast een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij vanuit de Ten Brinke Academy ook (taal)cursussen aan. Daarnaast word je begeleid in het je eigen maken van de wet- en regelgeving in Duitsland.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier