Proces coördinator bouwprojecten
Voort
Almelo, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze vaste klantrelatie is een gerenommeerde ontwikkelendeaannemer met meerdere vestigingen in Nederland. Zij werken aanuiteenlopende woning- en utiliteitsbouw project zowel nieuwbouw,renovatie, verbouw, onderhoud en beheer.

In de functievan Proces coördinator ben je onderdeel van het team dat zichspecialiseert in transformaties en utiliteitsbouw.

Je komt tewerken bij een bedrijf dat bekent staat om haar open en informelecultuur waarbij geen dag hetzelfde is en waar alle collega’s eengroot verantwoordelijkheidsgevoel hebben.

Je krijgt alle ruimte omjezelf en collega's te ontwikkelen. Arbeidsvoorwaardelijk wordt joueen marktconform salaris en uitstekende secundairearbeidsvoorwaarden geboden.

Functieomschrijving

AlsProces Coördinator ben je onderdeel van het team dat zichspecialiseert in transformaties en utiliteitsbouwprojecten. Zowelin het voorbereidings- als uitvoeringstraject heb jij een bredeblik op de processen en projecten.

Daarnaast heb je ook een actievebijdragen aan bijvoorbeeld het vroegtijdig opstellen,beoordelen en verbeteren van planningen, denk je mee in het bepalenvan de juiste bouwmethodiek, bepaal jij de algemenebouwplaatskosten en het juiste materieel.

In de functie van Procescoördinator zie jij oplossingen en zorgt dat deze verder wordenopgepakt en doorgevoerd.

Functie-eisen

Benjij een Proces Coördinator met oog voor het verbeteren enoptimaliseren van het bouwproces? Als Proces Coördinator ben jecreatief oplossingsgericht, kan je jouw ideeën structureren en houdje hoofdzaken gescheiden van van bijzaken.

Daarnaast beschik jeover :

 • Kennis en inzet van (groot)materieel;
 • Ervaring met algemenebouwplaatskosten en het maken vanplanningen;
 • Affiniteit metBIM;
 • Kennis van Asta Powerpoject, IBIS-TRAD enSolibri is een pré.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

  Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

  Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals eenaandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijkvan de cao van de opdrachtgever
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier