Begeleider MVG
's Heeren Loo
Wekerom, Gelderland, NL
1 dag geleden

Kan jij mij helpen om te gaan met mijn emoties? Kan jij de rust bewaren als ik zelf onrustig ben? Kan ik rekenen op jouw structuur en duidelijkheid, zodat de dag overzichtelijk verloopt voor mij?''

Waar ga je werken?

Jouw nieuwe werkplek bevindt zich op het woonzorgpark De Hartenberg in Wekerom. Op het woonzorgpark wonen ongeveer 200 mensen met een verstandelijke beperking.

De omgeving is bosrijk en rustig. Op het park vind je veel voorzieningen, zoals sportfaciliteiten, een kerk en een kinderboerderij.

De woning waar je komt te werken is een geschakelde twee-onder-een-kapwoning met twee verdiepingen. Beide woningen hebben een gemeenschappelijke woonkamer met een open keuken.

Ook de badkamer en tuin worden gedeeld. Elke woning heeft vijf slaapkamers.

Wie ga je helpen?

Op deze locatie wonen vijf mannen en vijf vrouwen tussen de 35 en 62 jaar. De cognitieve leeftijd ligt tussen de 1,5 en 6 à 7 jaar.

De cliënten hebben te maken met verschillende problematieken, zoals autisme en aanverwant gedrag. De bewoners zijn mobiel, twee cliënten gebruiken een rollator en rolstoel voor langere stukken.

Er zijn twee cliënten op de woning die niet kunnen praten, maar wel door gebaren redelijk duidelijk kunnen maken wat ze willen.

De rest is verbaal redelijk sterk of kan zich verstaanbaar maken.

Op deze woning bieden wij begeleiding, ondersteuning en behandeling aan mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag (MVG). Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag kunnen hun boosheid of frustratie niet altijd goed uitleggen.

Dit uiten zij soms in verbale of non-verbale boosheid. Jij laat je hier niet door verblinden en houdt contact met hen. Je gaat op zoek naar de betekenis van het gedrag, samen met de cliënt.

Je gelooft in kansen en mogelijkheden. Jij gaat voor groei en ontwikkeling. Ze hebben jou nodig om de dag vorm te geven en de wereld om hen heen begrijpelijk en overzichtelijk te houden.

Dit doe je door persoonlijke aandacht, voorspelbaarheid en duidelijkheid te bieden. Met jouw manier van begeleiden zorg je ervoor dat de cliënt weer vertrouwen krijgt in zichzelf én in zijn of haar omgeving.

Hoe ga je helpen?

Hoe je een cliënt het beste helpt, staat niet in een boekje. Dat voel je aan. Dat zit in je. Met jouw eigen inbreng en ideeën maak jij net het verschil.

Zo behaal je samen met je team kleine successen die niemand misschien voor mogelijk hield. Dat maakt dit vak zo mooi en uitdagend.

Daarom krijg je bij ons vrijheid en ruimte om cliënten te helpen op jouw manier.

Dit bieden wij

 • Teamwork, samen staan wij sterk.
 • Een uitdagende en veelzijdige baan met veel ruimte voor eigen inbreng.
 • In overleg bieden wij je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2236,- tot € 3154,- (FWG 40) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

  Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 3, zoals SPW, MMZ of Social Work. Daarnaast :

 • ben jij een teamspeler die op jouw manier niet alleen cliënten maar ook je collega’s weet te stimuleren
 • heb je ervaring met de Triple-C methodiek
 • sta je sterk in je schoenen en beschik je over een goede dosis doorzettingsvermogen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier