Data Consultant (interne systemen)
ARAG
Leusden, utrecht, Netherlands
7 dagen geleden

Data Consultant (interne systemen) Ben jij die gedreven en communicatieve Data Consultant die onze dienstverlening vanuit Sales optimaliseert?

En ben je daarnaast op zoek naar een tweede stap in jouw carrière? Dan gaan wij graag het gesprek aan met jou! FunctiebeschrijvingAls Data Consultant ben je verantwoordelijk voor de volledige en correcte inregeling van alle ARAG-

producten in verschillende externe systemen. De primaire doelstelling van de Data Consultant is om een optimale datakwaliteit te realiseren vanuit business partners naar ARAG.

Je screent daarbij actief verschillende volmacht systemen (ANVA, CCS, DIAZ), offerte tools (ANVA Rules en AWI) en vergelijkingssites (Money View, Independer) af.

Jouw bevindingen vat je samen in een rapportage en voorzie je van een advies met verbetervoorstellen en je deelt dit met jouw collega’s en leidinggevende.

Als Data Consultant neem je ook deel aan verschillende interne projecten die moeten leiden tot een versneld acceptatieproces, rendementsanalyse en / of dekkingsbeoordeling.

Over de afdeling / bedrijfscultuur

Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden.

Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s. Functie-eisenJe hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (bijv : CE of MER) en hebt 2 tot 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Je bent verder commercieel ingesteld en bent sterk in het overzien en inrichten van processen. Jouw omgeving prijst jou om jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en ziet jou als een netwerker pur sang.

Tot slot zou het mooi zijn als je bekend bent met Salesforce en kennis hebt van de verzekeringsbranche en volmacht systemen. Wat bieden we

 • Een marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek
 • Variabele werktijden en de mogelijkheid tot inruilen van vrije tijd en salaris
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld, een vaste 13e maand en een goede pensioenregeling
 • Ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen
 • ARAG Vitaliteitsprogramma (waaronder ons sportprogramma)
 • Interesse?Ben jij die professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan of wil je meer informatie?

  Neem dan contact op met onze Recruiter Danny Rumpel op 06 30 46 07 01. Over ARAGARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener.

  Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn.

  Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten.

  ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada.

  Met zo’n 700 professionals in Nederland werken wij in een collegiale omgeving en informele werksfeer vanuit de locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

  Meer weten? Klik dan op onze bedrijfspagina.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier