Werkvoorbereider / Engineer W
Jobbird
Hengelo, NL
3 dagen geleden
source : Joblift

Jij bent een werkvoorbereider in hart en nieren! Van nature blijf je rustig in stressvolle situaties en behoudt je overzicht en communiceer je constructief.

Je houdt ervan om samen te werken met een gevarieerd team in een technische omgeving. Daarom is dit de vacature die perfect bij jou past!Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider / engineer W zorg je voor een goede planning, calculatie en uitvoering van de verschillende opdrachten en zorg je voor een goede voortgang van de projecten door alle benodigde zaken voor en tijdens de looptijd van het project te verzorgen.

Daarnaast zorg je voor de werkinstructies en vervang je de projectleider indien nodig.Je legt verantwoording af aan de projectleider en bent zelf verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van de uitvoering van verschillende projecten.

Je zorgt ervoor dat materialen tijdig besteld en ter plaatse zijn. Ook ben je scherp op de administratie t.a.v. tekeningen, urenstaten, KAM-

documenten, bestellingen, facturen enz. Daarnaast onderhoud je contact met alle stakeholders en zorg je ervoor dat je de juiste en relevante projectinformatie tijdig geeft en ontvangt van betrokken afdelingen en van de uitvoering / bouw.Vaardigheden

 • Ervaring als werkvoorbereider;
 • Affiniteit met elektra installaties;
 • Je bent pro-actief, communicatief vaardig en een teamspeler pur sang;
 • Je behoudt overzicht en communiceert constructief onder alle omstandigheden.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier