Monteur in Eemshaven
Olympia
Eemshaven, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

TER WERVING - Heb jij affiniteit met computer apparatuur? Dan hebben wij de baan voor jou! Dit bedrijf heeft tijdelijk werk beschikbaar waarbij je samen met technische collega servers en netwerkapparatuur gaat installeren en storingen verhelpen.

Dit is fysiek ook uitdagend werk omdat je veel loop op een dag en je onder andere kabels gaat aanleggen in het datacenter of apparatuur gaat verplaatsen.

Jij denkt probleemoplossend en hebt dan ook een goede blik op hoe het werk efficiënter zou kunnen worden gedaan. Zo kan het zijn dat je de belijning of bewegwijzering gaat aanpassen en ga je de ingekomen storingen ook onderzoeken om een herhaling te voorkomen.

Je werkt in dagdiensten tussen 8.30 en 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag.

 • Ter werving betekent dat de vacature momenteel niet beschikbaar is, wel zien we jouw reactie graag tegemoet om de functie te bespreken en jou te kunnen benaderen zodra het beschikbaar is.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Fulltime baan;
 • Je gaat aan de slag bij een toonaangevende werkgever;
 • Tijdelijk dienstverband aan met kans op verlenging bij goed bevallen!
 • Gratis eten tijdens de dienst;
 • Een bruto uur salaris van € 15,-;
 • Naast je salaris spaar je 18% aan reserveringen : vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Zie je deze baan helemaal zitten? Dan willen wij jou van harte uitnodigen om te solliciteren via de sollicitatie button. Wanneer je vragen hebt over deze vacature kun je altijd contact opnemen met Sanne op telefoonnummer : 06 533 703 36 of via het e-mailadres : delfzijl olympia.nl.

  Wil je op de hoogte blijven van veranderingen op de arbeidsmarkt en van onze actuele vacatures? Volg ons dan op Facebook, Instagram en LinkedIn!

  Vaardigheden

  We vragen niet veel, een goede dosis motivatie en kennis / ervaring van de onderstaande punten is al voldoende!

  Omdat het werk met computers is vragen wij wel basiskennis en praktische ervaring hiermee.

  Verder kan je goed zelfstandig werken maar ook in teamverband wanneer dat nodig is. Omdat je in een datacenter komt te werken is het belangrijk dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt, als er iets mis gaat kan dit grote gevolgen hebben namelijk.

  Doordat het een Amerikaans bedrijf is waar je voor gaat werken is het belangrijk dat je Engels goed beheerst, dit is in schrijven en in spreken nodig.

  Over de werkgever

  In de Eemshaven is een groot datacenter waarbij een groot en geordend magazijn is. Daarbij is er een fantastische kantine waar je heerlijk kunt genieten van de lunch en met collega's kunt bijpraten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier