TIG Lasser
APS Uitzendburo B.V.
SON, Noord Brabant, NL
4 dagen geleden
source : Monsterboard

Functieomschrijving Voor een groeiend metaalbewerkingsbedrijf in omgeving Eindhoven zijn wij op zoek naar een TIG Lasser.

Je gaat werken met hoogwaardige producten en moeilijk te bewerken materialen zoals titanium en inconel. Je werkzaamheden als TIG Lasser bestaan uit : - Het lassen van complexe producten met indien noodzakelijk het uitvoeren van voor of nabewerkingen (plaatwerk) - Het werken aan de hand van in de productiemap aanwezige werktekeningen en werkvoorbereidingen - Het uitvoeren van controles Bij deze organisatie zijn de standaarden en kwaliteitseisen erg hoog door de specifieke branche waardoor het van belang is dat je als TIG Lasser uiterst secuur te werk kan gaan.

Functie-eisen Voor deze zelfstandige functie zijn wij op zoek naar iemand met : - Minimaal TIG 3 lasopleiding - Een aantal jaren ervaring als TIG Lasser - Persoonskenmerken : Betrokken, betrouwbaar, breed inzetbaar en flexibel - Bereid om in 2 ploegendienst te werken Bedrijfsomschrijving Bij onze opdrachtgever kom je te werken bij een dynamisch productiebedrijf in de metaalsector.

Binnen deze groeiende organisatie zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Locatie SON Arbeidsvoorwaarden Wat heeft de opdrachtgever jou te bieden als TIG Lasser?

 • Een marktconform salaris volgens cao Metalectro tot € ,- bruto per maand - Een fulltime functie in een 2-ploegen systeem waar een toeslag bij hoort - De werktijden zijn van uur tot uur of uur tot uur - Bij een direct contract is er sprake van 5% ADV - Bij goed functioneren wordt er een vast dienstverband aangeboden - Werken in een informele sfeer waar doorgroeimogelijkheden zijn - De reiskosten worden vergoed Sollicitatieprocedure De sollicitatieprocedure voor deze vacature wordt verzorgd door APS Personeelservices.
 • Geïnteresseerden worden verzocht een CV met een begeleidend schrijven te richten aan : of per post te versturen naar : APS Personeelservices, Heistraat 16, 5691 CA Son.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van onze consulenten op telefoonnummer of kijk op onze website . Wanneer je in aanmerking komt voor deze functie, nemen we binnen 7 dagen contact met je op.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier