(Leerling) Operator
Actief Werkt! Waalwijk
Waalwijk, Noord-Brabant
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Ben jij op zoek naar een functie met toekomstperspectief, heb jij affiniteit met techniek en ben je leergierig? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Vanaf het moment dat je begint in deze functie, word je allround opgeleid. Dat houdt in dat je aan het begin start met de basis werkzaamheden aan de machines zoals het uitvoeren van kwaliteitscontroles, het inpakken van producten en het verwisselen van rollen op de machines.

Zodra je de basis onder de knie hebt, start je met het interne opleidingstraject tot operator.

Gedurende het opleidingstraject worden jouw werkzaamheden steeds verder uitgebreid tot je zelfstandig in staat bent om de verantwoordelijkheid te dragen voor meerdere machines.

Het oplossen van storingen, het in- om en afstellen van machines en het opstarten van de machines behoren dan tot jouw vaste werkzaamheden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier