Officier Tandarts Luchtmacht
Ministerie van Defensie
Nieuw Milligen, NL
1 dag geleden

Salaris en voorwaarden

Salaris

Je startsalaris is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau en ervaring. Naarmate je kennis en ervaring toenemen, groeit ook je salaris met je mee.

Boven op je salaris ontvang je als militair bovendien verschillende structurele en incidentele toelages.

Vrije dagen

Bij een volledig dienstverband heb je afhankelijk van je leeftijd recht op 26-30 verlofdagen per jaar. Heb je dagen over?

Dan kun je die onder bepaalde voorwaarden meenemen naar het volgende jaar.

Rijbewijs

Nog geen rijbewijs? Haal m gratis bij Defensie! We helpen je graag vooruit, en niet alleen als het om je carrière gaat. Als je bij de Marine, Landmacht of Luchtmacht komt werken, kun je daarom op onze kosten je rijbewijs B halen.

Meer informatie over rijbewijs bij Defensie.

Bonus

Gedurende je dienverplichting (inclusief je initiële opleiding) bouw je - dus naast je salaris - ook elk jaar een (bruto) aanstellingspremie / bonus op.

Die krijg je aan het eind van je dienverplichting uitgekeerd, tenzij je tussentijds een voorschot wilt ontvangen.

Hoeft jouw stoel niet altijd op dezelfde plek te staan en schrik jij niet als het geluid van je boor wordt overstemd door een opstijgende straaljager of helikopter?

Kies dan voor een avontuur als tandarts bij de Koninklijke Luchtmacht.

Dit ga je doen

Als Officier Tandarts bij de Koninklijke Luchtmacht werk je in een praktijk die deel uitmaakt van een Gezondheidscentrum op een luchtmachtbasis.

Daar werk je in een team van goed op elkaar ingespeelde en samenwerkende professionals. Samen ondersteun je operationele eenheden overal ter wereld tijdens oefeningen en uitzendingen.

Je bent als Officier Tandarts verantwoordelijk voor de gehele tandheelkundige zorg in alle facetten. Je borgt de mondgezondheid van je patiënten en verbetert deze waar mogelijk.

Je behandelt acute tandheelkundige problemen en verzorgt bedrijfstandheelkundige keuringen aan de hand van het Dental Fitness protocol.

Daarnaast geef je advies over verbetermogelijkheden op het gebied van tandheelkunde en praktijkvoering.

Hier ga je werken

Je gaat werken in een Gezondheidscentrum op een van de luchtmachtbases. Je neemt ook deel aan oefeningen. Zoals elke militair moet je er rekening mee houden dat je uitgezonden kunt worden.

Na aanstelling volg je de verkorte officiersopleiding aan de Koninklijke Militaire Academie (KMA) in Breda.

Jouw profiel

Je bent in bezit van een Universitaire opleiding Tandheelkunde en bent BIG-geregistreerd als tandarts. Daarnaast ben je bent zelfstandig en beschik je over improvisatievermogen.

Je bent tussen de 17 jaar en 11 maanden en 37 jaar en 11 maanden

Je bent minimaal 155 cm (vrouw), 160 cm (man)

Je oogafwijking mag niet groter zijn dan min 6 en plus 6

Je groeit persoonlijk

Als militair doe je constant nieuwe kennis en ervaringen op. Zo verleg je je fysieke en mentale grenzen, leer je te vertrouwen op jezelf, ontwikkel je een oog voor je omgeving en ontdek je dat zelfstandig zijn niet hetzelfde is als alles alleen willen doen.

Ook ervaar je wat echte kameraadschap is, hoe je moet omgaan met verschillende mensen en culturen en dat vrede en veiligheid niet overal vanzelfsprekend is.

Een loopbaan bij Defensie verandert je en maakt je sterker, als militair én als mens.

Train je fit

Om bij Defensie te kunnen werken, moet je over een goede fysieke conditie beschikken. Daarom is de fysieke keuring een belangrijk onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Om je goed hierop voor te bereiden, hebben we trainingsschema's ontwikkeld.

Belastbaarheidsniveau voor deze functie : 1

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier