HR beleidsadviseur met compensations & benefits ervaring
PGGM
Zeist, Netherlands
9 dagen geleden

Jouw functie

Jij wordt één van de drie HR Beleidsadviseurs bij PGGM. Wat ons drijft? De vraag hoe PGGM in 2025 de beste werkgever kan zijn, en wat dit betekent voor ons HR-

beleid en de keuzes die we hierin maken. Help jij ons deze vraag te beantwoorden en ons HR-beleid nog beter te maken?

In een krappere arbeidsmarkt, wordt goed werkgeverschap nog belangrijker. Daar zet jij je als HR Beleidsadviseur dan ook voor in.

In 2019 staat het herijken van het beloningsbeleid van PGGM op de agenda, passend bij de strategie van o.a. vermogensbeheer.

Hierin komt jouw compensations & benefits ervaring meteen goed tot zijn recht.

Andere thema’s waar jij een rol in kan kunnen spelen zijn diversiteit / inclusiviteit, vitaliteit van medewerkers en het verder verduurzamen van ons mobiliteitsbeleid.

Ook lever je actief een bijdrage aan de nieuwe cao en het nieuwe sociaal plan die in 2020 met de vakbonden afgesloten worden.

Jij houdt relevante wetgeving, interne en externe ontwikkelingen goed in de gaten, en integreert deze in het HR-beleid en arbeidsvoorwaarden.

Je bent aanspreekpunt voor de business en voor HR Business Partners, HR Services & Advies en Recruiters op gebied van HR-

Beleid en arbeidsvoorwaarden. Je bent betrokken bij projecten en werkgroepen voor de thema’s waarvoor jij bent opgesteld.

Jij kunt het beleid dat je bedenkt, omzetten in aansprekende en heldere teksten en regelingen. Verder beantwoord jij ad hoc vragen, bijvoorbeeld op gebied van beloningsbeleid of arbeidsrecht.

Je werkt bij uitstek niet vanuit een ivoren toren, je zoekt juist de business actief op en spart regelmatig met de HR Businesspartners en HR Services & Advies, om tot oplossingen te komen die PGGM in staat stellen om haar doelstellingen te bereiken.

Hierin heb jij een vernieuwende inbreng en de insteek om het bestaande HR-Beleid steeds weer een stap verder te brengen.

Jouw afdeling

De unit Corporate Staf (COS) is een organisatie die mensen flexibiliteit, autonomie, zelfsturing en afwisseling biedt. Waar inhoud centraal staat én ruim baan is voor talent.

Binnen COS werken verschillende vakgroepen (Communicatie, Strategie en HR) samen. Als HR Beleidsadviseur ben je lid van de vakgroep HR waar ongeveer 25 collega’s actief zijn met het adviseren en ondersteunen van directie, management en medewerkers van PGGM op het gebied van alle HR-gerelateerde zaken.

Profiel

We zoeken een verbindende en overtuigende HR Beleidsadviseur die goed in staat is om de vraag uit de business op te halen.

Je pakt uit jezelf zaken op en bent zeker niet afwachtend. Je houdt van een breed pakket aan werkzaamheden, bent een goede planner, brengt structuur aan, en zorgt dat je je deadlines haalt. Verder beschik je over :

 • Afgeronde WO-opleiding;
 • Ca 3-5 jaar relevante werkervaring als HR (beleids-) adviseur;
 • Ervaring met beloningsvraagstukken in de financiële sector;
 • Ervaring met arbeidsrecht is een plus;
 • Goede schrijfvaardigheid;
 • Vernieuwend en creatief in oplossingen.
 • Wij bieden

  Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel.

  Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en flexibele en agile manier van werken. Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren.

  We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren.

  De arbeidsvoorwaarden bij deze functie bestaan uit :

 • Een 36-urige werkweek waarin je veel vrijheid hebt om je werkweek in te delen, om een optimale ondersteuning te zijn voor de business én het thuisfront;
 • Een prima salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring binnen schaal 10;
 • Ruim 26 vakantiedagen;
 • Mobiele telefoon en tablet van de zaak en alle bijbehorende faciliteiten om flexibel en op elke locatie te kunnen werken;
 • Een eindejaarsuitkering van 7,5%;
 • Een maandelijkse mobiliteitsvergoeding gebaseerd op woon-werkafstand;
 • Een ruim opleidingsbudget voor interne en externe trainingen of opleidingen;
 • Een goede pensioenregeling als deelnemer van pensioenfonds PFZW;
 • PGGM heeft een collectieve ziektekostenverzekering bij CZ. Hierdoor krijg de medewerker korting op de basisverzekering en aanvullende pakketten van CZ;
 • Voor meer informatie over onze cao en arbeidsvoorwaarden, check
 • Meer weten?

  Neem dan per whatsapp of via de mail contact op met Irma Bousardt, Senior Recruiter, tel. 06-30339754, . De deadline om te solliciteren is 27 januari.

  LI-IB1

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier