Productiemedewerker Bandspuiten
NTS-Group
Bergeijk
1 dag geleden

Productiemedewerker Bandspuiten

en Wij zijn op zoek naar een

Bergeijk

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFacebookShare to LinkedInLinkedInLinkedInShare to TwitterTwitterTwitterShare to E-

mailEmailE-mailShare to Meer...AddThisMeer...

Je verricht in deze functie diverse ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van het Bandspuiten op het gebied van voorbehandelen, spuiten of inpakken.

Doordat jij je werk goed en secuur doet, kunnen wij onze klanten de aantallen en kwaliteit leveren die wij hen beloven. Samen zorgen wij ervoor dat het productieproces soepel en efficient verloopt!

Inzicht in en aanleg voor de werkzaamheden zijn van groot belang, maar uiteraard zullen we je daarin de nodige begeleiding en ondersteuning bieden.

Steek jij graag je handen uit de mouwen en ben je graag lichamelijk bezig en kun je daarnaast ook nauwkeurig werken (i.v.

m. het afplakken van producten)? Dan willen wij graag kennis met jou maken!

Wij zorgen voor ondersteuning en begeleiding binnen een no-nonsens omgeving waarin met veel plezier, hard gewerkt wordt!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier