Stagiair Recreatie | vanaf 31 maart tot 31 oktober 2022
RCN Vakantieparken
Zeewolde, Flevoland
3 dagen geleden

Jouw functie

Als stagiair recreatie help je mee met het ontwikkelen, organiseren, begeleiden en presenteren van activiteiten en shows.

Zang, dans en acteren zijn hierbij essentieel. Jij weet als geen ander hoe je gasten motiveert om mee te doen aan de verschillende activiteiten.

Je laat graag je creatieve en sportieve talenten zien.

Wat ga je doen?

Je taken zijn heel afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Je organiseert allerlei activiteiten voor onze gasten, zowel volwassenen als kinderen.

Van theater en dans tot jeu-de-boulestoernooien, of knutselactiviteiten. Ook promoot je de activiteiten en kom je met leuke sportieve of creatieve ideeën, zodat er altijd een leuk programma is.

Je zorgt dat de recreatiezaal schoon is. Daarnaast spring je in drukke periodes bij op andere afdelingen. Iedere stagiair krijgt vooraf een animatietraining waarin je wordt klaargestoomd voor je stage.

Wie zijn wij?

Midden in Nederland aan het Veluwemeer in Zuid-Flevoland, ligt vakantiepark RCN Zeewolde. Hier komt het beste van twee werelden samen.

Een combinatie van bos en strand maakt het vakantiepark een unieke plek voor alle leeftijden. Zowel voor watersportliefhebbers als rustzoekers.

Lekker uitwaaien in de ongerepte natuur. Op de fiets ben je zo bij de Oostvaardersplassen. Met de boot kun je naar prachtige dorpjes in de buurt varen.

Wat vragen wij?

Veel! Maar dat maakt het juist zo uitdagend en leerzaam. Werken op een vakantiepark vereist veel flexibiliteit. Uiteraard begrijp jij dat werken in het weekend, tijdens vakanties en op feestdagen bij deze baan hoort.

Jij :

 • bent minimaal 16 jaar
 • bent een enthousiaste en gemotiveerde gangmaker
 • bent representatief en gastvrij
 • hebt een open en gezellige persoonlijkheid
 • bent sportief en / of creatief
 • bent goed in de omgang met kinderen en hun ouders
 • volgt een relevante opleiding
 • hebt kennis van minimaal 1 vreemde taal (bij voorkeur Engels)
 • kunt een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen
 • Wat bieden wij jou?

  Werken in een vakantiesfeer bij een erkend leerbedrijf met gediplomeerde stagebegeleiders. Een afwisselende topstage op een fantastische locatie.

  Wij geven je veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Als stagiair heb je bij ons veel ruimte voor nieuwe ideeën en er zijn goede doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  Je bent in de natuur, ontmoet veel nieuwe mensen en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega’s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland.

  Verblijf op het park is mogelijk. Voor een klein bedrag kun je ook een maaltijd krijgen. Een stagevergoeding van € 100,- per week en tegemoetkoming in de reiskosten.

  Start en duur van je stage in overleg.

  Lees de veelgestelde vragen over stage lopen bij RCN.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier