Leerkracht Middenbouw
Dalton IKC Zeven Zeeën
Amsterdam, NL
5 dagen geleden
source : Joof.nl

Groepsleerkracht Middenbouw (groep 5) 1,0 Wtf

INFORMATIE VACATURE

Per augustus 2020 zijn we op zoek naar een leerkracht voor onze middenbouwgroep 5.

Onze school heet Dalton IKC Zeven Zeeën; een naam die verwijst naar alle zeeën en oceanen van de wereld. Iemand die 'de zeven zeeën bevaren heeft', is overal geweest of heeft veel (levens)ervaring.

De oceaanvaarders die deze zeeën verkenden, waren echte ontdekkingsreizigers die onbevreesd het avontuur aangingen. Zij waren nieuwsgierige reizigers met een open geest die de wereld anders durfden te bekijken, en die de nieuwe dingen met een kinderlijk enthousiasme in zich opnamen.

Ze ontdekten, leerden, ervaarden en gaven hun kennis door.

Dit is wat wij ook onze leerlingen willen bijbrengen : zin in avontuur, nieuwsgierig zijn, de wil om te ontdekken en te leren, verantwoordelijkheid dragen, samenwerken, doorzetten en reflecteren.

Onze school :

Op Dalton IKC Zeven Zeeën staan diversiteit en uniciteit centraal. Wij zijn een Integraal Kind Centrum waarbij opvang en onderwijs samenwerken zodat leerlingen vanaf jonge leeftijd optimale ontwikkelmogelijkheden aangeboden krijgen.

Mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot wereldburgers die de toekomst zullen vormen. Op onze school is iedereen anders, maar samen zijn we één.

Samen gaan we met een open blik op reis en leren we over de wereld om ons heen. Met elkaar vormen we een kleurrijke vloot waar iedereen uniek en nieuwsgierig mag zijn.

Zelfstandig en onafhankelijk kan zijn. Zich welkom en veilig voelt. Waar iedereen kennis vergaart én zichzelf ontdekt.

Het bestuur :

Innoord is het bestuur van alle zestien openbare basisscholen (inclusief een school voor speciaal basisonderwijs) die Amsterdam-Noord rijk is.

De stichting is verantwoordelijk voor het onderwijs aan ruim 4000 kinderen en heeft 450 medewerkers in dienst.

Klaprozenweg 75-H

1033 NN Amsterdam Noord

020 8201410

dewerkplekvanjeleven.nl

twitter

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier