Junior Engineer Elektrotechniek
The Green Door Company
Haarlem, Netherlands
4 uur geleden
source : Joof.nl

Net je HBO Elektrotechniek op zak? Ga werken aan grootschalige projecten in de industriële automatisering en groei mee in deze wereld.

Functieomschrijving De meest uiteenlopende projecten, mooie klanten en een enorm breed werkveld. Dat zijn voor jou als engineer elektrotechniek de ingrediënten die deze baan boven alle andere functies uit laat stijgen.

Ontwerp en teken elektrische besturingsinstallaties voor industriële automatiseringsprojecten en wees van onschatbare waarde voor al je klanten.

Compleet nieuwe productielijnen ontwerpen of aanpassingen doorvoeren in bestaande lijnen. Wat de opdracht ook is : jij zorgt er in een handomdraai voor dat de hardware op vakkundig wijze bij de klant in gebruik wordt genomen.

Selecteer de juiste materialen, elementen en de technische indeling van besturingskasten. Of je nu voor een productieverwerker van chocola bezig bent of aan een opdracht voor een (semi-)overheidsinstelling werkt : jij staat garant voor kwaliteit.

Met name als het aankomt op het : maken van technische tekeningen met EPLAN. helder communiceren met je klanten. ondersteunen bij het maken van calculaties en het opstellen van offertes.

Functie-eisen Deze baan heeft een sterk projectmatig karakter. Het is dus belangrijk dat je je werkzaamheden goed kunt plannen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Je werkt vaak samen met collega’s die als hardware of software engineer afhankelijk zijn van jouw input. Goede onderlinge afstemming is dus belangrijk, waardoor jouw communicatieve skills zeker van belang zijn.

Verder heb je : minimaal een hbo-diploma in een passende richting, zoals Industriële Automatisering, Elektrotechniek of Energietechniek.

in stages of projecten ervaring opgedaan met een elektrotechnisch tekenprogramma, zoals Eplan of AutoCAD. Bedrijfsomschrijving Samen met 5 collega’s werk je in de regio Haarlem aan de meest uiteenlopende engineeringsprojecten.

Jouw klanten vertrouwen op de jarenlange ervaring en de duidelijke communicatie waar jullie als team voor staan. Dicht bij de klant staan, verdiepen in de klantwens én in de organisatie.

De recht-door-zee-mentaliteit is kenmerkend voor hoe het werk wordt opgepakt. Duidelijkheid en transparantie staan voorop.

Ook in de bedrijfsstructuur, waardoor jij meteen duidelijk hebt wat je mogelijkheden zijn om een eventuele volgende stap te maken.

Locatie Haarlem Arbeidsvoorwaarden Een zeer afwisselende baan waarin je je volledig mag storten op hardware engineering.

Je werkt samen met vakkundige collega’s met wie je samen de beste kwaliteit ;Jij kunt rekenen op : een salaris tussen € 2400,- en € 3000,- bruto.

8% vakantiegeld. een reiskostenvergoeding. flexibele werktijden. 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen. een winstuitkering aan het einde van het jaar.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier