Assistant Manager Osdorp
TJX Companies, Inc.
Amsterdam, Noor, NL
4 dagen geleden

TK Maxx heeft meer dan 685 winkels in heel Europa en maakt deel uit van de TJX Family. Hoewel deze winkels allemaal een verschillende merchandise hebben, is er wel dezelfde aandacht voor de kick van de vondst, want aan style is nooit een gebrek bij TJX.

Of het nu artikelen zijn van ontwerpers die rechtstreeks van de catwalk afkomen of statement sieraden, elke dag bieden wij onze shoppers nieuwe verrassingen die het dagelijkse leven net iets leuker maken.

Hetzelfde geldt voor het werken bij TK Maxx. Onze omgeving verandert voortdurend en is erg boeiend.

Ontdek het verschil. Elke dag opnieuw.

Assistant Store Manager

Onze klanten genieten enorm van het schatzoeken dat het unieke winkelconcept van TK Maxx met zich meebrengt; het vinden van dat ene special item! En nu zijn wij zelf op schattenjacht

Wij zoeken zelfverzekerde leiders met een ondernemers mentaliteit die energie krijgen van onze fast pace omgeving.

Als Assistant Store Manager ben je lid van het store management team, samen zijn jullie verantwoordelijk voor een prettige winkelomgeving welke voortdurend in beweging is.

Jouw leiderschap kenmerkt zich door een duidelijke visie, je bent flexibel en veerkrachtig. Zonodig pas je jouw leiderschap aan om te kunnen voldoen aan de behoeften van jouw winkel en ons bedrijf.

Als manager geef je het goede voorbeeld, je kent onze bedrijfscultuur en draagt deze dagelijks uit.

Je inspireert je team door hun talent te herkennen en te ontwikkelen.

Dankzij ons unieke bedrijfsmodel is het voor onze managers elke dag een verrassing welke goederen zij geleverd krijgen.

Dit betekent veel dynamiek, afwisseling en elke dag nieuwe vondsten voor jouw klanten.

Ontdek het verschil

Ontdek het verschil bij TJX - je zal merken dat we veel meer bieden dan gewoon een baan. In onze stores doen we veel samen dat betekent samen leren, werken en groeien.

Als je deel gaat uitmaken van onze TJX-familie kan je rekenen op volledige ondersteuning van een hecht en divers team. We waarderen diversiteit bij TJX, elke vorm van discriminatie wijzen wij af en we zorgen voor gelijke kansen voor al onze kandidaten.

Laat je inspireren door onze cultuur en solliciteer nu.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier