Leerling / Opperman
Kei Uitzendbureau
HARDERWIJK, NL
17 dagen geleden

Werkzaamheden Leerling / Opperman :

Wil jij graag werken in de (af) bouw? Wil je een vak leren en ben je een aanpakker?

Dan zoeken we jou.

Binnen deze functie zal je er voor zorgen dat de bouwvakkers zonder oponthoud door kunnen werken. Als je ervaring hebt met opperen dan is dat natuurlijk mooi meegenomen!

Jij assisteert met allerlei werkzaamheden die de zelfstandige bouwvakker uitvoert, ook houd je de bouwplaats opgeruimd, dit is een hele belangrijke taak want dat gaat om veiligheid.

Dus ben jij gemotiveerd om in de bouw te gaan starten, dan kan je in aanmerking komen.

Functie-eisen Leerling / Opperman :

Gemotiveerd om in de bouw te werken.

Woonachtig in omgeving Harderwijk

VCA is een pre

Kom je bij ons werken als opperman? Solliciteer dan snel! Een motivatie hoeft niet maar altijd leuk!

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit : Wij houden eerst een intakegesprek bij ons op de vestging en aan de hand van dit gesprek beslissen wij of je wordt voorgesteld bij onze opdrachtgever.

Onze opdrachtgever gaat met de geselecteerde kandidaten een persoonlijk gesprek aan en zal uiteindelijk de eindbeslissing nemen wie hij deze baan aanbiedt.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Edwin Bosch op telefoonnummer 0341 760078 of solliciteer via de sollicitatie button.

Wat bieden wij?

Wil jij hard werken in de bouw, ben jij iemand die niet houdt van stilzitten en wil je een vak leren?

Dan wil je vast ook wel goed verdienen? Nou mooi, wij hebben zo n vacature : hard werken, bovengemiddeld verdienen en mogelijkheden je te ontwikkelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier