LEERLING SERVICE ADVISEUR (BBL)
Huiskes Kokkeler
NL
5 dagen geleden

Zo ziet deze functie eruit

Je werkt 4 of 5 dagen in de week en daarnaast ga je één avond of dag naar school (afhankelijk van je opleiding). Als Leerling Service adviseur bij Huiskes Kokkeler wordt je begeleid in het service team en ben je samen verantwoordelijk voor het contact met de klanten die hun auto komen brengen voor onderhoud of reparatie.

Als een ware gastheer / vrouw ontvang en behandel je de klanten. Je luistert naar hun wensen en checkt de informatie van de auto.

Dit vertaal je in een duidelijk reparatieadvies voor de klant en voor de monteur.

Je bereidt werkorders voor en stemt met het magazijn af welke onderdelen benodigd zijn. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan.

Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd.

Als de klant zijn of haar auto komt ophalen, licht je de werkzaamheden en de factuur toe. Je zorgt ervoor dat de klant met een uiterst tevreden gevoel naar huis gaat.

Wat wij van je vragen

Wij zoeken een servicegerichte, stressbestendige en flexibele collega die van aanpakken houdt en zijn / haar eigen werkzaamheden goed kan plannen.

Je timmert aan de weg om communicatief sterk en klantgericht te worden, ook op de momenten dat het druk is. Je begrijpt als geen ander dat het voor onze relaties van groot belang is dat de zorg rondom hun auto uit handen wordt genomen.

Daarnaast :

 • ben je bezig met je MBO opleiding, autotechnische / servicegerichte / commerciële opleiding;
 • maak je je nieuwe software snel eigen;
 • Dit bieden wij jou

  Een fulltime functie in een dynamische en gezonde organisatie met vestigingen in Hengelo, Enschede, Almelo en Oldenzaal.

  Een zeer professionele organisatie die de succesvolle merken Audi, Volkswagen, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens voert en een groot deel van het Twentse bedrijfsleven tot haar klantenkring mag rekenen.

  Bovendien :

 • kom je te werken in een gedreven team;
 • kun je rekenen op juiste opleiding en doorgroeimogelijkheden;
 • bieden wij je een fulltime functie met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Is je interesse gewekt? Solliciteer dan direct via de button.

  Persoonsgegevens die door de sollicitant aan Huiskes-Kokkeler worden doorgegeven, worden uitsluitend door Huiskes-Kokkeler gebruikt om een verantwoord, effectief en efficiënt werving- en selectieproces mogelijk te maken.

  Het volledige privacy statement kunt u vinden.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier