Parttime Kassa
DEEN supermarkten
Uithoorn Legmeerplein
3 dagen geleden

Wat wordt er van jou verwacht?

Je bent minimaal 16 jaar en 24 uur per week flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag. Als Verkoop- / kassamedewerker bij DEEN ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de uitstraling bij de kassa’s.

Je scant alle boodschappen en zorgt voor een correcte afhandeling.Je bent bent het visitekaartje van de winkel en zorgt dat elke klant met een glimlach en blij gevoel naar huis gaat.

Wat bieden wij?

Bij DEEN ontvang je een goed basis salaris en heb je recht op 8% vakantiegeld, dat jaarlijks in mei aan jou wordt uitbetaald.

Daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week recht op 24 vakantiedagen en 19,5 uur ATV per kalenderjaar.

De ATV wordt wekelijks opgenomen. Je kan rekenen op leuke en betrokken collega’s die je graag op weg helpen. Hier word je toch BLIJ van!

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

DEEN is erg trots op haar opleidingshuis. Jaarlijks ronden rond de 100 collega’s een MBO 2,3,4opleiding of het HBO AD traject af.

Daarnaast bieden wij ook de opleiding (assistent) drogist aan en cursussen BHV en Sociale Hygiëne. Tevens bouw je een eigen opleidingsbudget op en kun je zelf een cursus uitkiezen via Tiptrack (zie voor meer informatie ).

Hoe mooi is het om op kosten van DEEN te werken aan je eigen ontwikkeling en zo eventueel door te groeien naar een andere functie binnen DEEN?!

Wil je solliciteren?

Woon je binnen een straal van 10 kilometer van het filiaal en ben je enthousiast geworden?

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier