Lead Reliability Engineer
NN Group
The Hague, Netherlands
5 dagen geleden

JOB DESCRIPTION

Lead Reliability Engineer

Waar dat misschien nog niet helemaal het geval was, zet jij IT Operations en de daaruit voortkomende Reliability’ stevig op de kaart binnen NN.

Alle stakeholders zien dankzij jou het belang van stabiele en voorspelbare IT Operations, waarmee de klantervaring op een hoger plan komt en ook de kosten dalen.

Jouw impact als Lead Reliability Engineer bij NN

Valt het woord Reliability’ (van IT Operations processen), dan ben jij de eerste aan wie je collega’s denken. Niet zo vreemd, want je bouwt in korte tijd een flinke credibility op vanuit je bewezen expertise en je enthousiasme over het vakgebied.

Het IT-landschap waarin je werkt is breed en complex. Dat betekent dat je geen expert bent van één bepaald systeem of technologie, maar dat je het volledige IT-landschap zowel qua applicaties als infrastructuur kent, inclusief de afhankelijkheden.

Het leren kennen en doorgronden van dit landschap is direct een mooie klus vanaf je eerste werkdag. Heb je die kennis allemaal tot je genomen, dan ben je uitstekend in staat om alle stakeholders te overtuigen, te informeren en te enthousiasmeren.

Zo houd je reliability’ top of mind.

Realistische resultaten

Vanuit je eigen initiatief en ambitie haal je de mooiste resultaten :

 • Hoge en stabiele beschikbaarheid van IT-ketens binnen C&C.
 • Verdere) Verspreiding en deling van je (bewezen) kennis en ervaring op IT Operations / ITIL-processen met de DevOps teams in scope.

 • Vergroting van de autonomie / zelfredzaamheid van DevOps teams op het domein van IT Operations / ITIL, waarbij jij als Reliability lead een coördinerende en gidsende rol pakt.
 • Hoge mate van automatisering op IT Operations processen, zodat effectiviteit en efficiëntie van deze processen verder verbetert.
 • We care

  Zoals jij voor onze klanten zorgt, zo zorgen wij voor jou. We bieden je mooie ontwikkelmogelijkheden en een fijne werkomgeving.

  Voor de ontwikkeling van je carrière bieden we je :

 • Uitgebreide training- en opleidingsmogelijkheden bij het Learning & Development Centre.
 • Opleidingen via onze IT Academy, voor en door onze eigen Engineers. Zo word jij expert in jouw vak.
 • Veel ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen heel NN.
 • Als Lead Reliability Engineer zit je binnen ons domein IT. Wij leveren een betrouwbare IT-backbone voor alle processen, systemen en kanalen waar Customer & Commerce verantwoordelijk voor is.

  En daar kan heel NN op rekenen. Onze hele afdeling Customer & Commerce bestaat uit 6 domeinen met daaronder 26 end-to-end-teams en 6 competence teams.

  Samen met jouw end-to-end-team bepaal je de dagelijkse prioriteiten, werkafspraken, het stakeholdermanagement, hoe jullie de budgetten besteden, enz.

  Dit doen we op een Agile manier, in samenwerking met een Product Owner en een Scrum Master. Dit is dé omgeving om jezelf uit te dagen, initiatieven te nemen, je steeds verder te ontwikkelen en zo de beste resultaten te bereiken.

  Onze purpose

  Dankzij jouw inzet maken we onze financiële dienstverlening persoonlijker en relevanter. Je helpt ons de best mogelijke klantenservice te bieden.

  We geloven in optimale klanttevredenheid en bedienen onze klanten dan ook op de best mogelijke manier. Zij zijn de kern van onze bedrijfswaarden en onze belangrijkste motivatie om het goed te doen.

  Zo zetten we als organisatie iets bijzonders neer vanuit al onze labels : NN, NN Investment Partners, Nationale-Nederlanden, OHRA, ABN AMRO Verzekeringen, BeFrank, Zicht, AZL en Movir.

  Clear conditions

  We bieden je moderne arbeidsvoorwaarden met veel eigen keuzes. Denk bijvoorbeeld aan vakantiedagen bijkopen of 4x9 uur werken.

  Je vakantiegeld en 13de maand ontvang je al maandelijks bij je salaris, daar hoef je niet op te wachten. Als Lead Reliability Engineer werk je normaal gesproken vanuit ons mooie kantoor in Den Haag, direct aan de A12, waar je ook met OV zo bent.

  Vanwege corona werken we voorlopig nog volledig vanuit huis. Je ontvangt wel alvast een NS Business Card, waarmee je onbeperkt door heel Nederland reist, zeven dagen per week.

  Ben je straks toch op kantoor, dan kun je trainen in de Fit20 studio.

 • Salaris van 3.566,64 - 5.095,20 obv (36u / week).
 • Een omgeving waar we erg open staan voor verandering en diversiteit.
 • Critical skills van een Lead Reliability Engineer

  Jij zegt nooit zomaar iets over een product of team. Je leest je in, checkt de backlog en zorgt dat je precies snapt wat er speelt.

  Je komt dus altijd goed beslagen ten ijs. Ook in je rol als adviseur naar het MT werk je op dezelfde manier; je hebt precies op een rijtje wat de status quo is en integreert eenvoudig nieuwe input.

  Je werkt een aanpak uit en verkoopt’ die aan de partijen die er iets mee gaan doen. Je sterke communicatie skills helpen je daarbij enorm.

  Je bent gedreven, assertief en motiverend. Je ziet jezelf als iemand die nooit ophoudt te leren en draagt je kennis ook graag over aan de mensen met wie je werkt.

 • Zo’n 5 à 8 jaar ervaring met IT Operations en IT servicemanagement (voorkeur in een front end omgeving).
 • Sterke skills en ervaring in stakeholdermanagement.
 • Relevante kennis & ervaring met ITIL-processen en hoe je deze toepast in cloud technologie stacks.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier