Junior Uitvoerder
Flexibility
Geldermalsen, NL
5 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Hoofduitvoerder. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van verbouwingen van projecten.

Je ziet er op toe dat alle werkzaamheden binnen de gestelde termijn uitgevoerd worden en voldoen aan de kwaliteitseisen.

Je bent de spin in het web die alles regelt, coördineert en controleert met betrekking tot de verbouwing / afbouw en bent op de werkvloer eerste contactpersoon voor onderaannemers.

Ben jij toe aan een volgende stap in je carrière en wil je je graag verder ontwikkelen? Ook dan past deze organisatie bij jou! Je wordt dan intern begeleidt en opgeleid tot volwaardig Hoofduitvoerder.

Wat vragen wij

 • Afgeronde technische opleiding, bijvoorkeur Bouwkunde;
 • Ervaring in de retailafbouw is een pré;
 • Communicatief goed onderlegd, zelfstandig, pro-actief. flexibel en stressbestendig.
 • Wat bieden wij

  Een zelfstandige uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een jong, hecht en enthousiast team. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen.

  Bij deze functie hoort een marktconform salaris met auto, mobiele telefoon en laptop. Je gaat direct in dienst bij onze opdrachtgever.

  Ben je geïnterreseerd in deze uitdagende baan? Mail dan je CV met korte motivatie naar angela.baggerman flexibility.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Flexibility Zaltbommel - Geldermalsen, 06-5318178.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier