Basisarts Klinisch Onderwijs
UMC Utrecht
Utrecht, Netherlands
5 dagen geleden

Afdeling

De divisie Kinderen is gehuisvest in het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Voor de divisie staat de zorg voor zieke kinderen en hun ouders centraal, maar er is ook veel aandacht voor onderwijs en het verrichten van wetenschappelijk onderzoek.

We leiden kinderartsen en verpleegkundigen op en verzorgen onderwijs voor geneeskundestudenten en medewerkers van andere disciplines.

Profiel

Je bent een initiatiefrijke basisarts die zich graag als lid van een team actief inzet voor het onderwijs. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de begeleiding van studenten.

Je functioneert efficiënt en zelfstandig. Daarnaast kun je goed organiseren, werk je gestructureerd en nauwkeurig en ben je in staat soepel in te spelen op onverwachte situaties.

Je voelt je verantwoordelijk en kijkt ernaar uit om het nieuwe onderwijs tot een succes te maken.

Het salaris voor deze 80-100% functie bedraagt maximaal € 4.321,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur).

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor 1 jaar.

Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opleidingsmogelijkheden en persoonlijk budget.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao universitair medische centra (UMC).

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier