Technisch IT Projectmanager
CGI
Den Haag, Netherlands
4 dagen geleden

Position Description :

Wil jij als IT-projectmanager meewerken aan innovatieve en complexe projecten?

CGI zoekt projectmanagers die mee willen werken aan oplossingen voor complexe & maatschappelijk relevante vraagstukken waar het domein Publieke Veiligheid voor staat.

Wat ga je doen?

Enthousiasme en de wil om je als projectmanager continue te ontwikkelen. Je bent ondernemend, creatief en resultaatgericht.

Je volgt de laatste trends op de voet en hebt ervaring in een innovatieve omgeving opgedaan. Bijvoorbeeld als consultant digitale transformatie of in een soortgelijke proeftuin.

Je hebt ruime ervaring met projectmanagement in complexe omgevingen.

Bij CGI kan je jezelf optimaal ontwikkelen, met een grote diversiteit aan projecten. We hebben agile ontwikkelprojecten, Infrastructuur, security projecten, cloud projecten, projecten met een veranderkundige component, etc.

De charme is ook dat je steeds bij andere overheidsorganisatie projecten kunt uitvoeren, die allemaal van elkaar verschillen, waardoor je projecten nooit hetzelfde zijn en de uitdaging iedere keer anders is, maar wel allemaal maatschappelijk relevant zijn.

Daarnaast biedt CGI een levendige en actieve community die bestaat uit een mix van jong talent en senior consultants, die graag hun kennis en kunde met jou willen delen.

Je werkt samen met andere DevOps-teamleden, bestaande uit developers, testers, CX-ers en analisten. Gezamenlijk gaan jullie aan de slag met innovatieve projecten.

Daarmee werk je direct mee aan de veiligheid binnen Nederland.

Ons aanbod?

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Wat breng je mee?

Enthousiasme en de wil om je als projectmanager continue te ontwikkelen. Je bent ondernemend, creatief en resultaatgericht.

Je volgt de laatste trends op de voet en hebt ervaring in een innovatieve omgeving opgedaan. Bijvoorbeeld als consultant digitale transformatie of in een soortgelijke proeftuin.

Je hebt ruime ervaring met projectmanagement in complexe omgevingen.

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding i.c.m. 3+ jaar projectmanagement ervaring;
 • Een pré als je IT gerelateerde projecten binnen de overheid hebt uitgevoerd;
 • Interesse en affiniteit met het domein publieke veiligheid;
 • Zelfstandigheid, initiatief en teamspirit;
 • Passie voor Agile als DevOps hebt;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands.

  Waar kom je terecht?

  Als Technisch IT-Projectmanager kom je te werken voor een van onze opdrachtgevers binnen de unit Justice & Tax onderdeel van de .

  De relatie tussen de overheid en burgers of ondernemers verandert in snel tempo. Overheden moeten open en transparant werken.

  Daarnaast moeten ze op een gebruiksvriendelijke en veilige manier toegang bieden tot hun informatie en dienstverlening. Hierin speelt technologie een steeds belangrijkere rol.

  CGI werkt samen met overheden aan integrale, logisch samenhangende dienstverlening die beter aansluit op de leefwereld van burgers en ondernemers.

  Wij ontwikkelen innovatieve toepassingen voor huidige én toekomstige uitdagingen en behoeften. Ook beschermen wij gevoelige gegevens tegen de voortdurende dreiging van cyberaanvallen.

  Van rijksoverheden en lokale overheden tot publieke veiligheid en justitie, van belastingen tot defensie en ruimtevaart, wij hebben de expertise.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Henk van Roekel via of 06 5107 2659.

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, corporate recruiter via 06-204 511 05 of via .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  LI-CN1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier