Open sollicitatie
ZuidZorg
Veldhoven, Noord-Brabant, Nederland
3 dagen geleden

Open sollicitatie

Bedrijfsonderdeel ZuidZorg Aantal uren Aantal uur is afhankelijk van de functie Sluitingsdatum staat doorlopend open Startdatum in overleg Deel deze vacature

Via deze weg kun je reageren wanneer er geen passende baan voor jou bijstaat maar je gegevens graag wilt achterlaten. Binnen onze organisatie kunnen wij dan kijken of wij een mogelijke match zien.

Na je reactie nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Over ZuidZorg

ZuidZorg is een echte thuiszorgorganisatie, wij leveren hoogwaardige en complexe zorg achter de voordeur van onze cliënten.

Daarin zijn wij uniek in Zuidoost Brabant. Wij werken in kleine wijkteams met gekwalificeerde en professionele medewerkers die wij de ruimte geven om de zorg geheel af te stemmen op de wensen en behoeften van onze cliënten.

Of het nu gaat om het leveren van zorg in een druk gezin, bij alleenstaande ouderen, in de drukke stad of op het platteland.

Jong en oud zijn bij ons aan het juiste adres voor zorg en ondersteuning aan huis. Zo kan iedereen in zijn vertrouwde omgeving blijven wonen.

Dagelijks helpen wij duizenden mensen, zo zijn wij al jaren Vertrouwd Dichtbij .

Jobalert

Wil je onze vacatures automatisch ontvangen? Dat kan! Vul je gegevens in en we houden je op de hoogte.

Verfijnen

Opleidingsniveau Geen / Basisonderwijs HBO MBO niveau WO Aantal uren 0-12 uur 12-24 uur 24-32 uur 32+ uur oproepkracht Soort werk Administratief Arts Opleidingsplaats Telefonist Verpleegkundige Verzorgende Generalist Teamcoach Verzorgingshulp Maximale reisafstand

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier