Pendelchauffeur rijbewijs CE parttime
Teamflex
Eindhoven
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een parttime pendelchauffeur CE . In deze functie werk je 3 avonden per week ongeveer 4 a 5 uur.

Je rijdt pendelritten op en neer naar Tilburg. Je wagen wordt geladen en gelost, dus geen fysiek zwaar werk. Ervaring in het koppelen is voor deze functie een vereiste.

Rijbewijs CE en code 95 Ervaring in het koppelen Twee vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Salaris conform CAO BGV Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden Nascholingsdagen code 95 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier