Lead Piping Engineer
KH Engineering
Antwerpen, NL
6 dagen geleden

Om onze Piping discipline in Antwerpen te versterken zijn we op zoek naar een Lead piping engineer. Je komt te werken in een dynamisch team.

Binnen de afdeling heb je de vrijheid om veelal in multidisciplinaire projecten te werken voor bekende opdrachtgevers. Kom het team versterken en solliciteer!

Zo ziet jouw werkweek er als Piping engineer uit

Als lead engineer binnen de piping afdeling ben jij gek op technische en complexe uitdagingen. Jij bent (mede) verantwoordelijk voor het ontwerp gedeelte en de verbeteringen van de piping systemen binnen een project, dit op basis van de technische kwaliteit maar ook op budget en planning.

Je rapporteert je werkzaamheden aan de projectverantwoordelijk en / of de discipline verantwoordelijke. Jouw werkzaamheden zijn erg divers : je stuurt en ondersteunt je team waar nodig binnen de activiteiten, volgt planning en budget op, treed in overleg met de andere disciplines en ondersteunt de klant of je collega’s met hun technische vragen.

Wie ben jij

Een opleiding als professionele Bachelor Electro Mechanica of gelijkwaardig door ervaring en niet bang voor een uitdaging?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Natuurlijk is werkervaring, goede technische inzicht, kennis van PED richtlijnen en ontwerpcodes, communicatieve vaardigheid en overtuigingskracht zijn meer dan welkom.

Ontwerpen doen we vandaag in 3D, kennis van Plant3D is dan ook een sterke plus, algemene computervaardigheid is onmisbaar.

Wij bieden jou ook de mogelijkheid om jezelf op deze gebieden te ontwikkelen. Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en beheerst de Engelse taal op technisch gebied.

Wat kun je van ons verwachten

Wil jij bijdragen aan ons succes? Bij KH Engineering bieden we jou de kans om mee te werken aan uitdagende projecten. Jij begrijpt onze klanten en weet als de beste wat zij nodig hebben.

Binnen ons organisatie kan jij jezelf voortdurend professioneel ontwikkelen en haal jij het beste in jezelf naar boven.

Je bent onderdeel van een dynamisch team en samen met collega’s maken jullie het verschil. Het team is energiek en dynamisch, We werken hard maar nemen de tijd voor ontspanning en plezier een goede balans tussen thuiswerk en kantoor is daarbij belangrijk.

Als jij onderdeel wordt van onze team in Antwerpen, dan krijg jij een marktconform salaris Aangevuld met een mooi pakket aan extra legale voordelen zoals : groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, invaliditeitsverzekering, maaltijdcheques.

We zijn een meedenkende werkgever waarbij flexibiliteit en persoonlijke ontwikkeling voorop staat.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier