Uitvoerder onderhoud & verduurzaming
Abiant
Emmen, NL
3 dagen geleden

Over de functie

Voor een bedrijf in het vastgoedonderhoud (met als standplaats Lemelerveld) zijn we op zoek naar een ervaren uitvoerder onderhoud & verduurzaming voor projecten in de regio Noord Nederland.

Als uitvoerder voer je diverse regionale bouwprojecten uit variërend in omvang en complexiteit. Het betreft projecten op het gebied van onderhoud en verduurzaming.

Je organiseert zelfstandig jouw werken, maar daarnaast ben je ook eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor onze voormannen en de bewoners.

Tevens ben je verantwoordelijk voor uitvoering gerelateerde zaken zoals veiligheid en personeelsplanning van onze vestiging.

Samen met de bedrijfsleider en werkvoorbereiders vorm je een uitvoeringsteam en stuur je op basis van kwaliteit, voortgang, kosten, rendement en inzet van mensen en materialen.

Het project wordt onder jouw leiding kwalitatief goed, technisch juist en binnen de gestelde tijd en kosten gerealiseerd.

Dankzij jouw vakkennis, oog voor detail en communicatieve vaardigheden weet je mensen te motiveren en te overtuigen. Je ziet de uitdaging in het positief verrassen van de klant en het overtreffen van de verwachtingen.

Als uitvoerder ben je op diverse locaties binnen ons werkgebied werkzaam.

Functie-eisen

 • een afgeronde bouwkundige opleiding op mbo+ / hbo niveau, aangevuld met de nodige relevante ervaring als uitvoerder op het gebied van onderhoud- en verduurzamingsprojecten.
 • klantgericht en correct in de omgang met bewoners, je hecht hier veel waarde aan.
 • allround, zelfstandig, daadkrachtig en communicatief vaardig.
 • een teamspeler die in staat is om het maximale uit het team te halen in het belang van het eindresultaat.
 • veiligheid en duurzaamheid staan bij jou oog in het vaandel.
 • ruime blik en bent creatief in jouw aanpak.
 • woonachtig in de regio Noord Nederland
 • Over het bedrijf

  Het bedrijf is een toonaangevend en financieel gezond bedrijf dat al meer dan 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing.

  Hun klanten zijn o.a. bedrijven, scholen, VVE's en vastgoedeigenaren. Ze hebben een lange termijn focus, zijn sterk klant gericht, hebben een uitstekende marktreputatie en betrokken vakkundige en creatieve medewerkers.

  Het bedrijf heeft een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.

  Wat wij bieden

  Wij bieden een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt en waar je werkt in een dynamische omgeving.

  Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je wordt goed begeleid vanuit de bedrijfsleiding. Je komt in een leuk en gezellig team terecht wat goed samenwerkt en waar humor belangrijk is.

  Wij bieden je een fulltime baan voor langere periode. Het salaris is volgens de Schilders- , afwerkings- en glaszetbedrijf cao en ligt tussen € 3290,- en € 4500,- bruto per maand.

  Interesse in deze functie van uitvoerder onderhoud en verduurzaming?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier