Adviseur Vergunningen Industrie
Sweco
Groningen, NL
1 dag geleden

Ad Meijwaard Business Unit Manager Industrie

Jouw toekomstige functie valt binnen onze business unit Industrie, met als corebusiness multidisciplinaire advisering, projectmanagement, engineering en uitvoeringsbegeleiding (EPCm).

Wij doen dit voor industrieën in de food, pharma, chemie en energie, met als einddoel het realiseren van hun duurzaamheidsambities.

In het borgen van de license to operate voor onze klanten speel jij aan de voorkant een sleutelrol. Zonder vergunningen immers geen projectrealisatie.

Wat deze rol bij Sweco mooi maakt, is dat je schouder aan schouder werkt met onze engineers en projectmanagers. Zo zie je een project ook echt tot leven komen, en bij elk project help je onze klanten te verduurzamen.

Wij zoeken iemand die energie krijgt van advisering en aanvragen van vergunningen, binnen de industriële markt. Als Adviseur Vergunningen ontzorg je proactief onze klanten en collega’s bij de complexe vraagstukken.

Je hebt ambities op het gebied van duurzaamheid én een scherp oog voor nieuwe kansen, binnen en buiten je eigen vakgebied.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier