R&D engineer - Lochem
JAWS Enschede
Lochem, NL
4 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Als R&D Engineer is het jouw taak dat gereedschap systemen zo effectief mogelijk functioneren. Ook zorg jij ervoor dat deze systemen steeds intelligenter worden zodat het productieproces geoptimaliseerd wordt.

De verschillende ontwerpen maak en realiseer jij natuurlijk niet alleen. Daarom wordt er nauw samengewerkt met de afdelingen sales, engineering en productie.

De concepten worden vervolgens getest in een fieldlab, waarna de ideeën ook gerealiseerd worden binnen de fabriek. Om tot ideeën te komen is er veel contact met verschillende leveranciers, onderwijsinstellingen en onderzoeksinstituten.

Ben jij creatief, een inspiratiebron voor anderen en blijf jij graag up-to-date op het gebied van technische ontwikkelingen? Lees dan snel verder!

Functie-eisen :

Als jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie, dan beschik je tenminste over :

 • Goede communicatieve en instructieve vaardigheden;
 • Spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en Engels;
 • Een opleiding Werktuigbouwkunde, Productieautomatisering, Industrieel Productontwerp of Mechatronica.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij wordt gewaardeerd binnen het bedrijf en benadrukt het belang van jouw werk door een winstdelingsregeling.

  Buiten de winstdeling wordt er ook een reiskostenvergoeding verstrekt, heb je recht op 27 vakantie- en 13 ADV dagen. Om de vitaliteit te stimuleren kan er worden deelgenomen aan een fietsplan en is er een ideeënbuscommissie.

  Bij onze opdrachtgever is er altijd ruimte om jezelf te ontwikkelen door diverse opleidingsmogelijkheden. Er heerst een prettige werksfeer met leuke collega's.

  Bedrijfsomschrijving :

  Onze opdrachtgever is een familiebedrijf met een internationaal karakter. Er heerst een informele, maar professionele werksfeer.

  Het bedrijf heeft verkooporganisaties in de USA, China maar ook in Nederland. Het bedrijf telt ongeveer 300 medewerkers en heeft de volledige productie in eigen huis.

  Onze opdrachtgever legt de nadruk op de kwaliteit van producten en tevens is er een grote R&D afdeling.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier