Facilitair medewerker (36 uur)Lees meer
de Rechtspraak
Den Bosch
6 dagen geleden

Wat je gaat doen

Je gaat aan de slag bij het team Facilitaire Zaken. Als facilitair medewerker houd je je bezig met allerlei logistieke en technische werkzaamheden.

Het gaat om het verplaatsen van goederen en het ondersteunen bij interne verhuizingen. Daarnaast verhelp je eenvoudige storingen en behandel je (spoed)meldingen.

Dat kunnen ook meldingen buiten kantoortijden zijn.

Je maakt deel uit van de afdeling Huisvesting. De afdeling bestaat uit 9 andere facilitair medewerkers, medewerkers servicepunt en technisch medewerkers.

Het team wordt aangestuurd door het afdelingshoofd. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling. Dat alles doe je in het Paleis van Justitie in 's-Hertogenbosch (direct naast het centraal station) of incidenteel op onze locatie in het gerechtsgebouw in het centrum van Eindhoven.

Wat we je bieden

Onze arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld volgens de cao Rijk en het Individueel Keuzebudget (IKB) :

 • een baan voor 36 uur per week;
 • een salaris in schaal 5 (maximaal € 2.737,59 bruto op basis van 36 uur);
 • verlof van 144 wettelijke uren + 21.6 IKB-uren bij een werkweek van 36 uur;
 • 16,37 % IKB budget, je kiest zelf waaraan je dit budget besteedt : uitbetaling, extra uren opnemen of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen zoals een fiets of studie;
 • pensioenopbouw volgens het ABP;
 • een volledige vergoeding voor woon-werkverkeer als je reist met het openbaar vervoer (2e klas) en goede regelingen voor ouderschapsverlof en studiefaciliteiten.
 • Het gaat voorlopig om een tijdelijke functie van een jaar met eventueel de mogelijkheid op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en formatieruimte.

  We bespreken het type overeenkomst na de selectie.

  Wat we van je vragen

  Bij de rechtbank Oost Brabant werken we vanuit de visie : De rechtzoekende centraal’, Aandacht voor de medewerker’ en We doen het samen’.

  Je weet dat de maatschappij de rechtbank nauwlettend volgt en je begrijpt dat dit hoge eisen stelt aan de medewerkers van de rechtbank.

  Je werkt graag samen en bent klantgericht én dienstverlenend. Je bent een echte aanpakker met een hands on mentaliteit. Je hebt door de jaren heen de nodige technische ervaring opgedaan waardoor geen enkele opdracht voor jou te complex is.

  Het verhuiswerk kun je fysiek goed aan. Ook ben je bereid incidenteel werkzaamheden te verrichten buiten kantoortijden. Denk dan aan het ondersteunen bij een verhuizing in het weekend, het begeleiden van een aannemer buiten kantooruren of het zelf uitvoeren van eenvoudige reparaties of verhelpen van storingen.

  Daarnaast herken je je in de rechtbankbrede competenties : omgevingsbewust, ondernemend, resultaatgericht en (professionele) integriteit.

  En verder :

 • heb je aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • en ben je 36 uur per week beschikbaar.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier