Productie Medewerker Ploegendiensten
Olympia
Steenbergen Nb, Noord-Brabant
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Als productie medewerker ploegendiensten kun jij direct aan het werk. Je kunt fulltime en in de ploegendiensten met een goed salaris en mooie toeslagen en reiskosten die ook aan jou vergoed worden.

In deze fulltime functie in de ploegendiensten start je op basis van een tijdelijk dienstverband.

Onze opdrachtgever in de regio Roosendaal - Bergen op Zoom is op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor verschillende afdelingen.

Aan het einde van het jaar is er een enorme drukte en daarom zijn ze op zoek naar meerdere collega's. Ook wanneer je goed werk laat zien is er een mogelijkheid dat je na de drukte kunt blijven zodat jij je verder binnen het bedrijf kunt ontwikkelen.

De werkzaamheden voor de productie medewerker fulltime en in ploegendiensten zijn als volgt :

 • Je gaat de fotoboeken die geprint zijn controleren en samenstellen en daarna verpakken en verzendklaar maken;
 • Je gaat voor de kalenders de juiste foto's uitzoeken, zorgen dat ze goed in de ringband geplaatst worden, controleren en verzendklaar maken;
 • Je gaat foto's in- en verpakken voor het lab en er voor zorgen dat deze digitaal verwerkt kunnen worden;
 • De foto's van en naar het lab verpakken, controleren en zorgen dat ze via de mailorder verzonden kunnen worden;
 • Je gaat op de afdeling special products fun artikelen zoals mok, sleutelhanger, placemats, kubussen, foto's op canvas controleren en ervoor zorgen dat deze perfect afgewerkt zijn verpakken en daarna er voor zorgen dat ze naar de juiste klant verzonden kunnen worden.
 • Als productie medewerker werk je dus fulltime en in ploegendiensten. Per afdeling zijn de werktijden verschillend en we stemmen met jou af welke afdeling en werktijden jou aanspreken.

  Een afwisselende functie binnen een mooie en moderne organisatie waar voor de medewerkers de zaken goed geregeld zijn. Ook Corona maatregelen worden hier strikt nageleefd en voor jou een goede werkomgeving is hier vanzelfsprekend.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier