Sales Advisor Century Outlet Center
PON
Hoogeveen, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnenkort zullen we binnen Century een nieuw concept uitrollen : Century Outlet Center Hoogeveen. Op deze vestiging kunnen onze klanten terecht voor auto's uit voorraad van onze merken Audi, Volkswagen, SEAT en SKODA tegen scherpe prijzen.

Om dit nieuwe concept in de praktijk verder vorm te geven en tot een succes te maken zijn wij op zoek naar een ervaren en ondernemende Verkoopadviseur.

Op de vestiging werk je samen met één andere sales collega met evt. ondersteuning van een Stagiair(e). Een klein team dus waarin je zeer zelfstandig werkt en waarbij jij veel verantwoordelijkheid en eigen regelruimte krijgt.

Je hebt je eigen (verkoop)doelstellingen en samen zorgen jullie ervoor dat de vestigingsdoelstellingen voor het nieuwe concept worden gehaald.

Met jouw ervaring weet je dat klanten tegenwoordig vaak niet zomaar naar de showroom komen. Je bent dan ook actief (en op een creatieve manier) bezig om in contact te komen met (potentiële) klanten.

What you see is what you get". Voor liefde op het eerste gezicht is een perfecte presentatie nodig. Je zorgt er dan ook voor dat de presentatie van auto's in de showroom, maar ook online (i.

s.m. onze marketingafdeling), om door een ringetje te halen is.

In gesprekken met klanten signaleer je verkoopkansen en daarbij adviseer je ook over de financierings-, verzekerings- en leasemogelijkheden bij Century.

Verder zorg je natuurlijk voor foutloze offertes, koopovereenkomsten, en levert auto's op een feestelijke manier af.

Wat vragen wij van jou?

Omdat je zelfstandig aan de slag gaat is het een vereiste dat je een aantal jaar ervaring als Verkoopadviseur hebt binnen de Automotive branche.

Daarnaast vinden we het volgende belangrijk :

 • Netwerken en gastvrijheid zijn jouw tweede natuur.Je bouwt gemakkelijk nieuwe relaties op en klanten komen graag bij jou terug
 • Je hebt een opleiding gevolgd in een commerciële richting
 • Je bent ondernemend, gedreven, resultaatgericht en hebt echt zin in een nieuwe uitdaging
 • Je voelt je thuis in het DNA van Century wat betekent : empathisch vermogen, betrokkenheid, authenticiteit, verantwoordelijkheidsgevoel en samenwerken
 • Je bent fulltime beschikbaar (ook op zaterdag).
 • Wat bieden wij?

  Bij ons ga je aan de slag bij de werkgever met de beste secundaire arbeidsvoorwaarden binnen de Automotive branche (2017).

  Hard werken wordt beloond. Je mag dan ook rekenen op :

 • Een uitstekend basissalaris aangevuld met provisie afhankelijk van je resultaten
 • Auto van de zaak
 • 24 vakantiedagen
 • Aansluiting bij het Pensioenfonds Metaal en Techniek
 • Ruime opleidingsmogelijkheden, uiteraard productgerelateerd, maar ook op persoonlijk vlak
 • Diverse personeelskortingen op o.a. fietsen, auto's, onderdelen, banden, APK etc.
 • Wie zijn wij?

  Century maakt mobiliteit slimmer en duurzamer.

  Al sinds 1932.

  Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT, SKODA, CUPRA en Kalkhoff e-bikes in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-

  verhuur-, lease- en schadetak, is Century sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 400 medewerkers verspreid over vestigingen in Groningen en Drenthe.

  Century biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier