Vakantiewerk en/of Bijbaan Odendael, Sint-Oedenrode
BrabantZorg
Sint-Oedenrode , Regio Veghel
15 uur geleden

Hier ga je werken

Odendael is het kloppend hart van de seniorenwereld in Sint-Oedenrode. Als meest zuidelijke huis van BrabantZorg blinkt Odendael uit in sfeer en gezelligheid.

Het is een veilig en knus huis dat de Brabantse gastvrijheid uitstraalt. Daarbinnen kennen we een uitgebreide mix van zorg, welzijn en activiteiten.

Door de openheid valt in Odendael altijd wel wat te beleven, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Dankzij het Grand Café, maar ook door het grote multifunctionele centrum voor allerlei activiteiten en themabijeenkomsten.

Er is veel vermaak, zoals culinaire thema-avonden met goede muziek. Er valt in Odendael veel te kiezen. Ruimte en licht en het materiaalgebruik zijn heel bijzonder in dit moderne huis.

Het open en lichte gebouw is voorzien van een internetcafé, winkel, kapsalon, pedicure, schoonheidssalon en bibliotheek.

Voorzieningen die een onderdeel vormen van het aanbod met veel gezelligheid en ruime mogelijkheden. Elke dag zo fijn mogelijk!

Dit ga je doen

Je gaat onze collega's ondersteunen en je brengt plezier in het leven van onze clienten! Hoe jij dat kunt doen, is afhankelijk van de hoogte van jouw opleiding en / of genoten ervaring.

Samen zoeken wij dat graag uit!

Dit ben jij

 • Je bent 16 jaar of ouder
 • Je volgt nu een opleiding in Zorg en / of Welzijn. Dit kan ook een aanverwante opleiding zijn binnen het Zorg en Welzijn domein.
 • Je bent in ieder geval beschikbaar in schoolvakanties. De uren en dagen zijn in overleg.
 • Wat zijn de voordelen van deze vakantiebaan?

  1. Je doet relevante werkervaring op

  Tijdens je opleiding volg je lessen en loop je stages. Maar hoe is het nu om écht aan het werk te zijn? Door een vakantiebaan in de zorg te kiezen, leer je dit meteen.

  Je wordt niet in het diepe gegooid, want je krijgt de juiste begeleiding van je collega s. Je krijgt veel ruimte om liefdevolle zorg te geven op een manier die bij jou past.

  Afhankelijk van welke onderdelen jij in je opleiding al positief hebt afgerond, bepalen we samen je werkzaamheden.

  2. Lekker verdienen

  Je verwacht het misschien niet, maar je verdient als vakantiekracht bij BrabantZorg meer dan bijvoorbeeld in de supermarkt.

  Je uurloon is minimaal :

  16 jaar : minimaal € 6,34, maximaal € 6,96.

  vanaf 17 jaar : minimaal € 10,56, maximaal 11,60.

  De exacte hoogte wordt bepaald aan de hand van jouw opleidingsrichting en opleidingsjaar.

  3. Je werkt wanneer je wil, ook buiten de zomer zijn mogelijkheden

  Je wil rondom de zomer natuurlijk zelf ook tijd hebben voor leuke dingen en vakantie. Bij ons krijg je een 0-urencontract.

  Dit geeft jou de flexibiliteit om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Bovendien kom je in dienst voor zeven maanden.

  Dus ook buiten de zomerperiode ben je verzekerd van een bijbaan. Tentamens? Druk met studeren? Dan werk je even niet. Vrije weekenden?

  Schoolvakantie? Dan kan je lekker veel uren maken! Kortom : een baan die prima te combineren is met je opleiding en privéleven.

  Van iedere medewerker wordt verwacht voldoende digitale vaardigheden te hebben om goed met een computer, tablet of smartphone om te gaan.

  Dit bieden wij

  Wij bieden jou een inspirerende omgeving, waarin je veel kunt leren!

  Over BrabantZorg

  Veiligheid en vertrouwen tussen zorgverlener en cliënten zijn belangrijke voorwaarden om het werk goed te kunnen doen. In het kader van de Wet WKKGZ vragen wij nieuwe medewerkers in een functie met direct cliëntencontact om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) die niet ouder is dan 3 maanden op de datum van indiensttreding.

  Daarnaast is een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

  Over BrabantZorg

  Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven.

  Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe.

  Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 34 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch.

  Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier