Contractmanager Infra
Searchsoftware
Rotterdam, The Netherlands
3 dagen geleden

Infrastructuur. Een klein woord voor een gigantische en complexe wereld die voortdurend verandert. Van de wegen en alle regeltechniek daaromheen, tot bruggen, sluizen en tunnels.

Het moet allemaal worden ontworpen, gebouwd en onderhouden. Bewaak jij het overzicht?

Vertel verder...

Hoe goed we sommige dingen ook hebben geregeld, onze infrastructuur kan altijd beter. Van het bouwen van nieuwe bruggen en sluizen, tot het uitbreiden van de snelwegen en het verbeteren van de doorstroming.

Er is nog genoeg te doen. En onze overheid kan het niet alleen. Daarom zet dit bedrijf zich ervoor in om zoveel mogelijk taken op het gebied van het ontwerpen, bouwen en onderhouden van die infrastructuur uit handen te nemen.

Hoe kan ik helpen?

Als contractmanager beheer jij het volledige proces. Van aanvraag tot oplevering. Jij weet de match te maken tussen wat de klant vraagt en wat de organisatie kan bieden, om zo met het beste voorstel te komen.

Vervolgens zie je erop toe dat er ook daadwerkelijk wordt geleverd wat er is beloofd.

Deze rol is een combinatie van contract-, project- en assetmanagement. Je houdt nauw contact met de opdrachtgever en leveranciers, stuurt projecten aan en bewaakt het proces, en houdt oog op voortgang en kosten.

Door op de juiste momenten het projectteam bij te sturen en waar nodig hulp in te roepen van juridische, financiële of technische specialisten, houd jij de boel op koers naar succes.

Gaaf, maar ben ik daar al klaar voor?

Voorwaarde nummer #1 is een relevante technische opleiding. Maar met jouw achtergrond in technische bedrijfskunde of elektrotechniek mag dat geen probleem zijn.

De uitgebreide werkervaring die je daarnaast meebrengt op het gebied van project- en contractmanagement, maakt dat je verder op alles bent voorbereid.

En de kennis die je meebrengt van projectmanagement volgens IPMA en UAV of UAV-GC contracten is natuurlijk de kers op de taart.

Dat ben ik! Maar ik ben niet goedkoop...

Een zware rol als deze wordt ook zwaar beloond. Daarom kun je rekenen op een basissalaris tot € 75.000,- bruto per jaar. Daarnaast geniet je uitstekende secundaire voorwaarden.

Van een goed pensioen en een opleidingsbudget tot een laptop, dubbel scherm en een mobiele telefoon. Bovendien beschik je ook nog over een budget om bijvoorbeeld extra verlofdagen of pensioen bij te kopen.

Dus. Waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier