Shipping Coördinator
ARTO Recruitment
Amsterdam, Noord-Holland
4 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Je komt te werken als direct Shipping Coördinator binnen het team van de inkoopadministratie bestaande uit 28 collega’s. Het is een dynamische en hectische afdeling en geen dag is hetzelfde.

Je regelt transport en douane op afstand. Je organiseert met je collega’s rechtstreekse zendingen van fabrikant naar klant met facturering er tussendoor.

Aangezien dit niet via het magazijn loopt is er veel controle nodig op het proces. Door jou pragmatische instelling weet je steeds jouw einddoel te bereiken en je helpt je collega’s hetzelfde te doen.

Op deze afdeling worden ook demurrage en detention, invoerrechten- en inbound vracht gecontroleerd. Je neemt een deel van het werk onder je hoede en waar nodig neem je de lead.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het administratief verwerken en opvolgen van inkooporders, inkoopfacturen en import documenten.

Je onderhoudt goed contact met leveranciers, rederijen, forwarders en agenten. Ook geef je following up met betrekking tot letters of credit, late shipment, en doe je de track en trace van de containers en vracht auto’s tot aan de eindbestemming.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier