Senior Software Tester
sQout
Naaldwijk, NL
6 dagen geleden

Functie Senior Software Tester

Dit is écht een functie voor iemand die interesse heeft in techniek en de kennis daaromtrent graag wil verbreden. Je gaat allerlei systemen testen die bijvoorbeeld met klimaat te maken hebben en wel vanuit het oogpunt van agrariërs.

Het zijn onder andere jouw taken om je team goed te organiseren en te begeleiden als tester. Je werkt ook aan product development.

Het principe leren van en leren aan’ wordt bij dit bedrijf zeer gewaardeerd, net als het ruim opnemen van je takenpakket.

Doe gerust iets wat daar buiten valt. Verder worden er veel opleidingsmogelijkheden geboden om nog meer technische kennis te verkrijgen.

Je kunt goed communiceren in het Nederlands en Engels, want dat heb je hard nodig. Je durft beslissingen te nemen en je begrijpt ook dat wat op de korte termijn het juiste lijkt niet altijd toekomstbestendig is.

Gevraagd Senior Software Tester

Mbo / hbo werk- en denkniveau, plus ervaring met Scrum en Agile

Je hebt de certificaten ISTQB of Tmap, of je bent bereid die te halen

Je denkt in oplossingen en niet in problemen

Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, mondeling en schriftelijk

Je zet de wensen van opdrachtgevers om in software oplossingen

Je neemt het voortouw als je merkt dat er iets verkeerd gaat

DevOps en Python zijn bekenden van je, net als SQL

Bedrijfsprofiel Senior Software Tester

Dit internationaal opererende familiebedrijf bij in Naaldwijk is gericht op technologie voor de agrarische sector, in het bijzonder kassen.

Buitenstaanders weten vaak niet dat de techniek die hierbij komt kijken zeer geavanceerd en vooruitstrevend is. Technologie wordt steeds belangrijker, ook in deze branche.

Wat je collega’s en jij doen, zorgt er uiteindelijk voor dat het productieproces in de kassen geperfectioneerd wordt. Niet alleen in het Westland, maar ook over de grens.

Het bedrijf heeft vestigingen buiten Nederland en zelfs buiten Europa.

Volgens medewerkers kom je daardoor uit je bubbel’, want het is heel anders én uitdagender dan bij andere bedrijven. Verder zijn ze lovend over hun werkplek.

Je krijgt heel veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen.’ Of : Teamverband is hier heel belangrijk. Als je arriveert, dan hoor je er meteen bij.

Ze vinden ook dat er een internationale werksfeer hangt. Daarnaast wordt er gemeld dat het werk niet alleen technisch uitdagend is, maar je weet dat je bijdraagt aan verbeteringen die een gunstig effect hebben op de gezondheid van mensen én de planeet.

Je werkt immers mee aan verduurzaming. Denk dan bijvoorbeeld aan waterbesparende maatregelen. Tijdens de uitvoering van je werkzaamheden heb je veel vrijheid om initiatieven te nemen.

Arbeidsvoorwaarden Senior Software Tester

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 4600,- en € 5400,- obv 40 uur

Een uitstekend salaris (plus bonus) op basis van opleiding, ervaring en ambitie

Een uitdagende baan in een prettige ambiance

Veel kansen om je kwaliteiten te benutten en opleidingen te volgen

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

Maar liefst 29 dagen verlof

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier