Inpakker Hedel Hedel
Logistic Force
Hedel, NL
3 dagen geleden

Locatie : Hedel Type : Fulltimer

Sta jij open voor een leuke tijdelijke baan bij een gezellig familiebedrijf in de omgeving van Hedel?

Lees dan snel deze vacature en reageer!

WAT GA JE DOEN?

Onze opdrachtgever is een klein en gezellig familiebedrijf in de omgeving van Hedel. Ze zijn voor de maanden september tot en met november op zoek naar een enthousiaste orderpicker die het vaste team gaat ondersteunen in een drukke periode.

Als orderpicker ga je met een papieren picklijst door het magazijn om de juiste goederen bij elkaar te verzamelen. Als de order compleet is zorg je dat de goederen netjes verpakt worden en zet je ze daarna klaar voor transport.

Het is voor deze functie van belang dat je de hele dag in de weer kunt zijn, fysiek sterk bent (goederen tot 25 kg) en enige orderpickervaring op hebt gedaan in het verleden.

Binnen dit bedrijf werken ze van maandag tot en met vrijdag van 8 : 00 tot 17 : 00 uur. Wel wordt er gevraagd om enige flexibiliteit.

Er kan namelijk weleens een spoedorder binnenkomen, waardoor er toch even overgewerkt moet worden.

Het betreft een tijdelijke functie die jaarlijks terugkeert. Op het moment dat het van beide kanten goed bevalt, behoort een terugkeer in 2020 ook zeker weer tot de mogelijkheden!

WAT IS ECHT BELANGRIJK?

 • Fulltime beschikbaar zijn in de maanden september tot en met november
 • Open staan voor een tijdelijke baan
 • Over enige orderpickervaring beschikken
 • Beschikken over een goede fysieke gesteldheid
 • Het spreken en begrijpen van de Nederlandse taal
 • Het beschikken over eigen vervoer (het bedrijf is namelijk niet met het ov te bereiken)
 • Flexibel ingesteld zijn
 • HOE BETALEN WE JE TERUG?

  Natuurlijk in geld! Het salaris voor deze functie wordt bepaald op basis van ervaring en kunde. Daarnaast denken we bij Logistic Force met je mee.

  Deze tijdelijke functie loopt tot en met november. Voor deze tijd kunnen wij al op zoek gaan naar een volgende baan, zodat je per december ook weer lekker aan het werk kunt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier