BIM Modelleur Woningbouw
Boele & van Eesteren
Rijswijk, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als BIM Modelleur Woningbouw ben je verantwoordelijk voor het engineeren van de woningbouwprojecten van Boele & van Eesteren.

Projecten waar we aan werken variëren van grondgebonden woningen maar ook gestapelde woningbouw conform ons eigen conceptwoningformat PlusWonen.

Veel projecten komen vanuit eigen ontwikkeling waardoor je al in een vroeg stadium betrokken wordt bij het project.

Je levert de elementaire informatie voor de betrokken disciplines en maakt gebruik van diverse BIM-softwaretools. Binnen het project ben jij kennisbeheerder en verantwoordelijk voor de uitwerking van het ontwerp.

Dit betreft zowel de bouwregelgeving als de technische maakbaarheid. Alle in- en externe partijen werken met het door jou gemaakte model, dus is het van belang dat het model geometrisch en data inhoudelijk correct is.

Dit valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Naast de engineering van de woningbouw projecten ben je ook betrokken bij 3D en 4D visualisaties die wij gebruiken voor :

 • Analyseren van de optimale bouwmethodiek voor de complexe utilitaire (woningbouw) projecten
 • Inrichten van virtuele bouwplaatsen
 • Weergave van het bouwproces in 3D / 4D voor intern gebruik, professionele opdrachtgevers, kopers en / of omwonenden.
 • Je werkt nauw samen met de collega’s van de afdeling Projectmanagement, Bouwtechnologie, Calculatie en Werkvoorbereiding en weet deze collega’s met jouw modellen te ondersteunen.

  Wat bieden wij jou?

  Een baan bij Boele & van Eesteren komt met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden :

 • Een prima passend marktconform salaris
 • Een goed pensioen
 • Doorlopende ontwikkeling in je functie dankzij het volgen van opleidingen zowel binnen onze eigen VolkerWessels Academy als daarbuiten
 • Een professioneel team van collega’s
 • De mogelijkheid om flexibel of parttime te werken
 • De functie van BIM Modelleur binnen Boele & van Eesteren geldt als ideale springplank voor een verdere carrière binnen ons bedrijf of in het VolkerWessels concern.

  Wat verwachten wij van jou?

  Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met tenminste 2 jaar ervaring met het zelfstandig modelleren van woningbouwprojecten.

  Uiteraard ben je bekend met modelleren met behulp van Revit. Ervaring met Dynamo geldt als een pré. Je hebt een bouwkundige opleiding op tenminste mbo niveau 4 afgerond.

  Omdat je veel overlegt met collega’s en externe partijen is een goede beheersing van de Nederlandse taal vanzelfsprekend.

  Je vindt het prettig om in een team met gelijkgestemde collega’s te werken, maar je kunt ook prima zelfstandig werken. In je werk weet je hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden.

  Over ons

  Het BIM-team van Boele & van Eesteren bestaat uit zes collega’s, ieder met zijn eigen expertise. We beheren onze eigen objectendatabase, maar kunnen ook gebruik maken van de objectendatabases en de kennis en kunde van collega’s van andere VolkerWessels ondernemingen.

  Wij gebruiken Revit om te modelleren en Solibri als viewer en voor modelcontroles, waarbij ook gebruik wordt gemaakt van BIMcollab om issues uit te wisselen.

  Daarnaast gebruiken we Trimble Connect om onze modellen te delen en rondom onze modellen te communiceren. Wij zijn continu bezig onze werkprocessen te verbeteren, onze modellen slimmer te maken en te innoveren in de breedste zin.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier