Business Development Manager IT Detachering in Den Haag
SalesToppers
Den Haag, NL
2 dagen geleden

Wil jij werken in de arbeidsbemiddeling als Business Development Manager IT Detachering bij een Internationaal werkende detacheringsbureau waar kwaliteit van de dienstverlening voorop staat?

Ben jij die gedreven Solution Seller met kennis voor IT Detachering. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie :

Als Business Development Manager IT Detachering ben je verantwoordelijk voor het binnenhalen van Key Accounts. Je bent goed in het inventariseren en werven van je opdrachten bij de Top 200.

Je bent verantwoordelijk voor je eigen new business opportunity’s en relatiebeheer. Je onderhoudt veel persoonlijk contact met je Key Accounts.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele sales proces, je wordt ondersteund door een ervaren recruiter.

De ideale kandidaat :

Als Business Development Manager beschik je over een HBO / WO werk- en denkniveau. Je hebt twee jaar ervaring in de Detachering en je bent een zeer gedreven persoonlijkheid en een teamplayer.

Je bent een enthousiaste sales die goed is in het analyseren van bedrijfssituaties, vacatures en kandidaten profielen. Je beschikt over een bewezen vermogen om deals te sluiten.

Wat bieden wij je :

Een geweldige sales functie als Business Development Manager Detachering in een Internationale werkomgeving training on the job .

Veel mogelijkheden om je te ontplooien en verder te groeien naar de functie van sales Director. Maar wil jij over vier jaar een nieuwe vestiging openen in het buitenland, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Wil jij ook werken als Business Development Manager IT Detachering bij de meest succesvolle en snelst groeiende Internationale organisatie, waarin work hard and have fun centraal staan.

Met de beste commissieregeling en bonussysteem in de detacheringsbranche. The sky is the Limit .

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier