Monteur GWW
AB Vakwerk
Sneek
1 uur geleden

Bedrijfsomschrijving

De AB Vakschool is onderdeel van AB Vakwerk en bied leertrajecten in de grond- weg- en waterbouw. Leren door te doen, dat is ons uitgangspunt.

Geen langdurige opleidingstrajecten met veel onnodige theorie, maar direct aan de slag! Wij helpen vakmensen die stuklopen op het theoretische onderwijs.

De AB Vakschool heeft een eigen oefenterrein in Grou (Friesland) waar wij mensen de basis van het grondwerk leren. Vervolgens kunnen mensen doorleren bij onze GWW klanten verspreid door heel Noord-Nederland.

Functieomschrijving

Geen ervaring en wel ambitie om aan de slag te gaan in de grond- weg- en waterbouw? Wij leiden je op in slechts drie weken! Onder begeleiding van een vakman uit de praktijk ga je direct aan de slag en leer je alle kneepjes van het vak.

In tegenstelling tot langdurige en theoretische opleidingen, leer je bij ons door te doen en krijg je alleen de broodnodige theorie.

Na deze drie weken ken je de basis van het grondwerk en heb je je certificaat voor de minigraver op zak.

Na deze drie weken ga je aan de slag als grondwerker bij één van onze klanten. Je krijgt een fulltime contract van drie maanden en direct een serieus salaris.

Je kunt doorgroeien in deze prachtige sector tot bijvoorbeeld kraanmachinist, uitvoerder of een van de andere vele functies in de GWW.

Wij betalen en regelen alles! Lig je goed op koers na drie maanden en bevalt dat? Dan krijg je van ons een vast contract! Bij ons krijg je een leertraject dat zich aanpast aan jou en niet anders om.

Klinkt dit jou als muziek in de oren? Solliciteer dan nu, onze trajecten starten altijd op korte termijn.

Functie-eisen

Ambities als vakman in de GWW

Je beheerst de Nederlandse taal

Eigen vervoer

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier