Verpleegkundige (in opleiding) voor de Endoscopie afdeling en de behandelkamers op het Behandelcentrum
Ziekenhuis Amstelland
Amstelveen, Netherlands
3 dagen geleden

ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en assisteren bij diverse (soms) complexe diagnostische onderzoeken en therapeutische behandelingen.

Je begeleidt de patiënt voor, tijdens en na het onderzoek waarbij de bewaking van de vitale functies van de patiënt een belangrijk onderdeel van het werk is.

Dankzij jouw deskundigheid en professionele toegewijde zorg voelen de patiënten zich veilig en op hun gemak.

Daarnaast werk je nauw samen met je collega’s en assisteer je de verschillende snijdende specialisten op de behandelkamer bij poliklinische ingrepen.

Voor beide afdelingen geldt dat je naast de patiëntenzorg ook verantwoordelijk bent voor het gebruik van het instrumentarium, de apparatuur, de materialen en de kamers.

Er is veel aandacht voor het volgen van (bij)scholing. Na een gedegen inwerkperiode ga je meedraaien in de bereikbaarheidsdienst voor spoed endoscopieën buiten de reguliere werktijden.

Je collega aan het woord

Als verpleegkundige op de endoscopie afdeling en behandelkamers in Ziekenhuis Amstelland is het prettig werken in een leuk team.

De samenwerking met de specialisten is professioneel maar informeel. Er is voldoende aandacht voor de patiënten’, zo vertelt Nicolette, endoscopie verpleegkundige.

Ziekenhuis Amstelland : aangenaam dichtbij

Wij zijn een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis voor iedereen in de regio Amstelland en gemeente Amsterdam. Bovendien hebben we een bijzondere functie voor de Joodse gemeenschap.

Bij ons kunnen patiënten 24 uur per dag terecht voor vrijwel alle specialismen, voor snelle diagnose en een persoonlijke behandeling.

Van spoedeisende eerste hulp tot intensive care. Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de lijnen kort en de teams hecht.

En als regioziekenhuis werken we nauw samen met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en vele andere zorgverleners in de regio.

Wie ben jij?

Van jou verwachten we dat je in het bezit bent van het diploma A-verpleegkundige, niveau 4 of 5 met minimaal vier jaar recente werkervaring.

Je hebt bij voorkeur de opleiding tot endoscopie verpleegkundige afgerond, anders verwachten we van je dat je deze gaat halen.

Je kunt goed zelfstandig werken, beschikt over een professionele en enthousiaste werkhouding en hebt affiniteit met medisch technische apparatuur.

Wat wij bieden!

 • Een dienstverband van minimaal 24,75 uur en maximaal 36 uur per week op reguliere werkdagen van 9 uur per dag.
 • Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 3.225,00 bruto per maand (FWG 45), op basis van 36 uur per week.
 • Na behalen van de opleiding tot endoscopie verpleegkundige volgt inschaling in FWG 50 (maximaal €3.664,-).

 • Een enthousiast betrokken team.
 • Een contract in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd.
 • Een eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
 • Vakantiegeld van 8,33%.
 • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. elearning modules.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem (waaronder een fietsregeling en reiskosten MKA).
 • Leuke jaarlijks terugkerende events zoals een kerstmarkt en de dag van de verpleging.
 • Voldoende gratis parkeergelegenheid.
 • Informatie

  Wil je meer weten? Neem dan contact op met Suzanne Swartz, Teammanager Behandelcentrum, tel. 020-7556493.

  Enthousiast? Laten we kennis maken!

  Wil je meteen reageren? Dat kan tot 7 april via de knop "solliciteren" hieronder. Vul je gegevens in en sluit je sollicitatiebrief en cv bij.

  Je kunt je sollicitatie richten aan de afdeling Recruitment. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing / overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier