Schoonmaak medewerker 20-38 uur
Hago Rail Services
Zwolle, NL
5 dagen geleden

Altijd al een positieve bijdrage willen leveren aan een schone werkomgeving waar kruiden gemaakt en verwerkt worden?

Wat ga je doen bij ons?

Als industrieel schoonmaker bij Hago Food & Industry ben je onderdeel van het productieproces en ben je verantwoordelijk voor reinigings- en desinfectiewerkzaamheden op productieafdelingen in de voedselverwerkingsindustrie.

Je maakt diverse productie-installaties en ruimtes schoon waarbij je gebruik maakt van bijvoorbeeld hoge- en lagedrukspuiten, schrobzuigmachines en industriële stofzuigers.

Jij bent dus onmisbaar voor een veilige en schone omgeving, jouw werk is van groot belang voor kwaliteit van voedingsmiddelen maar vooral ook voor de gezondheid van mensen die deze producten consumeren.

Een belangrijke rol dus!

Wat zijn je werktijden?

We zijn voor deze locatie op zoek naar zowel Parttime (minimaal 20 uur) als Fulltime (38 uur)collega's. Samen met jouw leidinggevende kijken we wat past bij jouw privé situatie, lekker flexibel dus! Jouw werktijden kunnen worden gepland van maandag t / m donderdag tussen 07 : 00 en 16 : 00 uur en op vrijdag tussen 07 : 00 en 14 : 00 uur.

Je bent bij ons welkom voor een contract van 20 uur tot een fulltime dienstverband, net wat bij jou past!

We verwachten dat je ook één keer in de drie weken in het weekend beschikbaar bent, hiervoor ontvang je uiteraard een toeslag! Je werkt dan tussen 08 : 00 tot 13 : 00 uur zodat je in de middag lekker van jouw weekend kunt genieten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde collega's welke graag voor minimaal 20 en maximaal 38 uur per week aan de slag willen gaan.

Je omschrijft jezelf als iemand die stevig in zijn schoenen staat en een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Daarnaast ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt.

Voor de functie is het goed om op de hoogte te zijn van de protocollen en werkprogramma’s en hiermee te kunnen werken. Dat betekent niet dat je alles meteen hoeft te weten maar wel dat je leergierig bent en snel nieuwe dingen oppikt.

Het is belangrijk dat je oog hebt voor de veiligheid van jezelf en je omgeving. Ook heb je graag contact met de mensen om je heen want jij bent het gezicht van Hago Food & Industry bij onze klanten

Verder zoeken wij iemand die :

 • enige werkervaring heeft als schoonmaker, bij voorkeur in industriële reiniging.
 • de benodigde vakdiploma’s behaald heeft of bereid is deze te behalen.
 • flexibel is in werktijden en dagen
 • Wat bieden wij jou aan?

 • een contract voor 20 tot 38 uur per week (net wat bij jou past)
 • een salaris welke is ingeschaald op basis van de cao voor schoonmaak- en glazenwassersbedrijf (afhankelijk van jouw ervaring tussen €12,00 en €13,72 bruto per uur)
 • een toeslag conform de cao schoonmaak, over de uren welke je in het weekend werkt
 • een pensioenregeling
 • 26 vakantiedagen
 • een eindejaarsuitkering
 • aantrekkelijke extra’s zoals korting op je zorgverzekering
 • veel ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen
 • Bedrijfsinformatie

  Wij zijn het schoonmaakbedrijf waar schoonmakers graag willen werken. Samen houden wij Nederland schoon. En dat is werk om trots op te zijn.

  Hago Food &Industry maakt deel uit van Vebego, een groot concern en een internationale werkgever met maar liefst 36.000 medewerkers.

  Als Hago Food & Industry spelen wij met 350 collega’s een rol in het leven van iedereen, op vele momenten. Maar dat gaat niet vanzelf.

  Elke dag zijn wij samen in touw om een positieve bijdrage te leveren aan een schone omgeving. Wij zijn de partner die opdrachtgevers meer productiviteit, welzijn, vitaliteit en veiligheid geeft.

  Een schone omgeving is een recht en een verantwoordelijkheid van en voor iedereen. Ook voor jou!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier