GZ-psycholoog/Orthopedagoog GeneralistVierhoutenExpertisecentrum
Philadelphia
Vierhouten
16 dagen geleden

Op onze locaties in Vierhouten en omgeving zijn wij op zoek naar een ervaren GZ-psycholoog / Orthopedagoog Generalist die uitdaging vindt in het zoeken naar mogelijkheden voor onze cliënten een (ernstige) verstandelijke of meervoudige beperking met veelal moeilijk verstaanbaar gedrag.

Ben jij iemand die durft te kijken achter het gedrag dat onze cliënten laten zien, ben je flexibel, hou je van werken in een dynamische omgeving en durf je kritisch te zijn zonder de verbinding met de ander uit het oog te verliezen? Dan zoeken wij jou!

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist ben je als (regie) behandelaar verbonden aan meerdere woonlocaties. Op deze locaties wordt intensieve zorg en ondersteuning geboden aan cliënten met ernstige meervoudige beperkingen, cliënten met een licht of matige verstandelijke beperking en bijkomende gedragsvragen of ouderdomsklachten.

Je werkt samen met begeleiders en het multidisicplinaire behandelteam. Als GZ psycholoog of Orthopedagoog Generalist geef je daarnaast werkbegeleiding en supervisie aan collega gedragsdeskundigen.

Dit krijg je van ons

 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je.
 • En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.

 • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 65. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
 • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier