magazijnmedewerker in Staalproducten
Olympia
ROOSENDAAL, NL
5 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een modern bedrijf op het gebied van staalproducten. Bij onze opdrachtgever staat service, kwaliteit en flexibiliteit centraal.

Je zal gaan werken op de Borchwerf in Roosendaal.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Roosendaal, een groothandel in staal producten zijn wij per direct op zoek naar een fulltime magazijn medewerker staalverwerking en ervaring met het bedienen van de bovenloop kraan.

Je kunt in dagdienst of verschoven dagdiensten instromen. Je werkt in 2 ploegen en de toeslag is 12.5% per uur boven op jouw bruto uurloon.

Je werkt in het magazijn en je zorgt ervoor dat de staal producten op tijd geleverd gaan worden bij de opdrachtgever. Het zijn zware materialen in het magazijn, staalproducten waardoor je in het magazijn ook de bovenloop kraan gaat bedienen.

Een functie waar je fysiek goed in orde moet zijn omdat de staalproducten groot en zwaar zijn.

Je werkt in verschoven dagdiensten, de werktijden zijn van 07.00 uur in de ochtend tot 16.00 uur of van 08.00 uur tot 17.

00 uur. De middag shift start vanaf 13.00 uur tot 21.30 uur.

Op vrijdag werk je altijd een uur korter dan staat immers het weekend voor de deur.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou wanneer je start als fulltime magazijn medewerker staalverwerking bij de groothandel in staal?

 • Je bent fysiek in orde;
 • Je werkt in 2 ploegen met een toeslag van 12.5%;
 • Ervaring in het magazijn is gewenst;
 • Je bent gemotiveerd;
 • In bezit van een geldig rijbewijs;
 • Ervaring met bovenloop kraan is een pre;
 • Je op fulltime basis in 2 ploegendiensten.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Dit betreft een familiebedrijf uitgegroeid tot een bekende naam in de staa. Een groothandel gespecialiseerd in staal. Een bedrijf waar je als collega kan doorgroeien naar een vaste baan en opdrachtgever gaat je dan in dienst nemen.

  Jouw bruto uurloon bedraagt €13,00 bruto per uur en dan in de 2 ploegen ontvang je ook een toeslag van 12.5% over het bruto uurloon.

  Bij Olympia is iedereen welkom. Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan.

  We maken graag kennis met je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier