Key Account Developer Woondecoratie & Textiel
bol.com
Utrecht, Netherlands
3 dagen geleden
source : Experteer

Hoe maak jijonze klanten blij?Door (inter)nationale partners te committeren. Daarbij richt je jouw vizier op zakelijke partners die woondecoratie en textiel assortiment voeren die een wezenlijke aanvulling op het winkelaanbod zijn.

Daar doe je alle liefhebbers van Nederland en België dus een enorm plezier mee!Is dat je moet kunnen schakelen tussen verschillende activiteiten en rollen.

Zo zit je soms aan tafel met counterparts van grote retailers en soms met kleine, maar commercieel interessante nichespelers, waarbij het aan jou is om beide typen accounts te enthousiasmeren.

We verwachten namelijk dat je bestaande partners in staat stelt te groeien en succesvol te ondernemen. Strategische skills zijn dus een must!Wat je doetals Key Account DeveloperJe spiegelt ons winkelaanbod aan klantwensen / markttrends en identificeert white spotsJe onboardt nieuwe zakelijke partners en maakt ze wegwijs in de tooling en platformenJe werkt, op co-creatie basis met zakelijke partners, strategische groeiplannen uitJe monitort de commerciële performance en deelt inzichten en best practices met partnersAls Key Account Developer zorg je dat nieuwe partners zacht op ons platform landen en duurzaam succesvol zijn.

Bijvoorbeeld door operationele bottlenecks weg te nemen en, samen met counterparts bij de partners zelf, strategische groeiplannen uit te werken.

Het is dus belangrijk dat je beschikt over de strategische skills om ze aan boord te houden door commerciële groeiambities waar te maken.

Waarom jij het verschil kunt makenOmdat je commercieel instinct koppelt aan de drive om partners steeds succesvoller te maken.

Omdat je vaak onderhandelt met grote spelers, is het belangrijk dat je vakvolwassen overkomt en op strategisch niveau met de spelers kunt sparren.

Een achtergrond in de sector is geen must, maar kan wel helpen. Verder vraagt de rol om inspiratieve kwaliteiten (je wilt partners niet schoorvoetend, maar enthousiast meekrijgen) en luistervermogen, zodat je het gouden haakje’ vindt om de relatie met de partners verder te ontwikkelen.

3 redenenwaarom dit (n)iets voor jou isWel als je een WO werk- en denkniveau combineert met 5+ relevante account management, sourcing en / of category managent ervaring Wel als je een krachtige gesprekspartner bent voor alle partners, van groot tot klein, en van gevestigd tot starterWel als je op zoek bent een rol waarin je strategie implementeertNiet als je bij een klein beetje weerstand meteen het hoofd laat hangenNiet als je veel kwaliteiten hebt, maar stakeholdermanagement daar niet toe behoortNiet als je analyses haat en meer op onderbuikgevoelens dan op data vertrouwtWe vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen maar dat we ook het beste uit elkaar halen.

Jouw ontwikkeling heb je bij bol.com in eigen handen. Werken bij bol.com is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover.

Naast salaris, ontvang je ook een jaarlijkse prestatiegerichte bonus, vakantiegeld, 29 vakantiedagen, woon-en werkverkeer regelingen, aanvullende premievrije verzekeringen en meer.

Ook naast je werk is er bij bol.com genoeg te doen. Veel initiatieven komen vanuit collega's zelf en de activiteiten zijn dan ook erg divers, maar altijd vrijwillig.

Zoals jong bol.com, sportmogelijkheden, teamuitjes, vrijdagmiddagborrel en personeelsfeesten. Jouw sollicitatieprocedureWe bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen 2 weken weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

We bellen om het eerste gesprek in te plannen. Prangende vragen kun je dan al meteen stellen.Dit eerste gesprek zien we als een kennismaking.

We leren elkaar beter kennen en ontdekken of we goed bij elkaar passen.Smaakt het naar meer? Dan gaan we in het tweede gesprek de inhoud in.

Hiervoor vul je eerst een online assessment in met persoonlijkheidsvragenlijst, capaciteitentest en een case. Wij lichten de functie en het team toe.

Twee gesprekken zijn vaak genoeg om een goed beeld te krijgen. En als onze liefde wederzijds is, dan begint jouw carrière bij bol.

com. : )De toekomst van retailbij bol.comNu geen baan voor jou?Meld je dan aan voor onze jobalert

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier