Vacature Chauffeur leerlingenvervoer regio Woerden
talent4taxi
Woerden, NL
9 dagen geleden

Wat ga je doen?

Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar chauffeurs voor het leerlingenvervoer. In deze rol breng je de leerlingen elke ochtend naar school en haal je ze ’s middags weer op om ze thuis te brengen.

Natuurlijk zorg je er voor dat deze ritten op een prettige en veilige wijze verlopen. Je krijgt zoveel mogelijk vaste ritten toegewezen, zodat je jouw passagiers goed leert kennen en zij jou!

Wat krijg je hier voor terug?

Een leuke en afwisselende baan, waarin het contact met mensen centraal staat. Een verantwoordelijke baan, waardoor je elke dag met een goed gevoel thuiskomt als je iedereen weer veilig op de plek van bestemming hebt gekregen.

Heb je nog geen ervaring? Dan ontvang je een uurloon van € 11,22 per uur, welke met ervaringsjaren steeds wordt verhoogd.

Wat vragen wij van je?

Als chauffeur leerlingenvervoer is het natuurlijk vooral belangrijk dat je goed met kinderen om kunt gaan, ook met kinderen uit bijzondere doelgroepen.

Je hebt servicegerichtheid hoog in het vaandel staan en hebt een goed verzorgd uiterlijk. Je spreekt en begrijpt Nederlands en kunt goed communiceren met mensen van alle leeftijden.

Verder ben je :

 • In het bezit van een geldige chauffeurspas Taxi of bereid om hiervoor de opleiding te volgen;
 • Op doordeweekse dagen flexibel inzetbaar in de ochtenden en middagen;
 • Woonachtig in omgeving Woerden of Oudewater (max. 15 km).
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier