Monteur technische dienst
Kei Uitzendbureau
APELDOORN, NL
8 uur geleden

Werkzaamheden Monteur technische dienst :

 • Je voert correctief onderhoud uit; Je voert periodieke keuringen en preventief onderhoud uit; Je lost mechanische en elektrotechnische storingen op;
 • Je voert uit / ondersteunt modificaties en revisies; Je stuurt derden aan bij werkzaamheden; Je ondersteunt / neemt deel aan de ontwikkeling van machines, middelen en installaties.

  Functie-eisen Monteur technische dienst :

  Heb jij een technische opleidingsachtergrond, zoals b.v. elektrotechniek, mechanica, werktuigbouwkunde (voorkeur op MBO niveau) en affiniteit met technische werkzaamheden?

  Ervaring in de voedselindustrie is een pré.

  beschik je tevens over het inzicht om zelfstandig storingen te verhelpen? Ben je sociaal en gemotiveerd? Werk jij graag nauwkeurig en ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Reageer dan direct!

  Wat bieden wij?

  Werken in een hecht team met veel vrijheid.

  De mogelijkheid om verder te leren en de mogelijkheid om mee te denken / werken in het verbeteren van de processen binnen het bedrijf

  Stabiele werktijden. De werktijden verschillen per vestiging

  Goede arbeidsvoorwaarden met een salaris tussen 2000,- en 3000,- bruto per maand afhankelijk van leeftijd en ervaring

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier