Begeleider ouderen
's Heeren Loo
Druten, NL
5 dagen geleden

Waar ga je werken?

Je werkt binnen twee woningen waar oudere cliënten met een lichte verstandelijke beperking wonen. Op deze woningen werk je in een stabiel en gedreven team, met allemaal hun eigen kwaliteiten.

In dit team is veel ruimte voor het ontdekken van jouw kwaliteiten en jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jouw collega’s maak je afspraken om de zorg en begeleidingsvraag van de cliënten goed te kunnen waarborgen.

Er wordt gewerkt met de Triple-C methodiek en het ouderenhuis. Daarnaast is de driehoek cliënt verwant begeleider’ heel belangrijk.

Want in deze driehoek zorgen we er samen voor dat de cliënt zich veilig voelt.

Hoe ga je helpen?

Iedere cliënt is uniek. Iedere begeleider ook. Want jouw manier van begeleiden is anders dan die van je collega. Misschien begeleid jij met humor, met eindeloos geduld of met tomeloos veel energie.

Misschien ontdek jij net dé manier om een cliënt te stimuleren, om hem aan het lachen te maken en te laten groeien.

Iedere cliënt heeft een persoonlijk behandelplan waarbij de zelfredzaamheid gestimuleerd en zoveel mogelijk in stand gehouden wordt, waar nodig zal er overname zijn van zorghandelingen.

Overdag gaan enkele cliënten naar één van de dagbestedingslocaties en voor enkele cliënten vinden de dagactiviteiten plaats op de woning.

Daarnaast worden er iedere avond verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een muziekavond, beautyavond en spellenavond.

Je ondersteunt de cliënten in het contact met hun sociale netwerk, denk hierbij aan partners, kinderen en kleinkinderen.

Jij werkt nauw samen met familie, collega’s en andere professionals. Zo creëer jij een sociaal stabiele situatie waarin de cliënt zich (weer) kan ontwikkelen.

En dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Dit bieden wij

 • Een vast contract voor 20-32 uur per week, uren geheel in overleg
 • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 2110,- en maximaal € 3009,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz
 • Speciale aandacht en ondersteuning op het gebied van digitale vaardigheden; zo nodig bieden wij extra scholing en handvatten om je snel op weg te helpen, passend bij deze tijd!
 • Dit ben jij

 • Je hebt een mbo-diploma in de gezondheids- of welzijnszorg op minimaal niveau 3
 • Je neemt humor en positiviteit mee in je begeleiding
 • Je bent goed in het geven en ontvangen van feedback.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier