Corporate Recruiter
InnovestIT Group
Ede, GE, NL
3 dagen geleden

Ben je als Recruiter op zoek naar een vervolgstap in je carrière? Ben je een aantal jaren actief in een (commerciële) recruitmentrol?

En lijkt het je leuk om een volgende stap te maken naar een corporate recruitment rol bij een dynamisch en snel groeiend familiebedrijf?

Dan past de functie van Corporate Recruiter bij de InnovestIT Group perfect bij jou!

Corporate Recruiter (fulltime)

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter vervul je een veelzijdige rol. Je vorm samen met de HR Business Partner de gehele recruitmentafdeling.

Een mooie afwisselende rol waar je dus echt je stempel op kan drukken en de organisatie verder kunt helpen. Het is belangrijk dat je een verbinder bent die erg goed is het opbouwen van relaties.

Door je communicatieve flexibiliteit kan je je effectief bewegen op verschillende niveaus in onze organisatie. Je kan je goed omgaan met de verschillende type professionals en afdelingen die onze organisatie kent.

Recruitment

Als Corporate Recruiter ben je eindverantwoordelijk voor de instroom van nieuw talent binnen onze groep. Je bent de ambassadeur van onze organisaties richting de arbeidsmarkt.

Je bent betrokken bij het opstellen van een vacaturetekst en het benaderen van talent, tot aan het voeren van selectiegesprekken en het komen tot een getekende arbeidsovereenkomst.

Je bent daardoor een belangrijke cultuur- en kwaliteitsbewaker van onze groep.

De vacatures zijn divers; van development en consultancy (met sterk IT component) tot aan sales en marketingrollen en overige functies zoals finance.

Met jouw kennis en overtuigingskracht weet je in een competitieve en krappe arbeidsmarkt nieuw talent enthousiast te maken voor een carrière bij één van onze bedrijven.

Heeft een nieuwe collega ons aanbod geaccepteerd? Super! Als Corporate Recruiter ben je vanaf dat moment ook verantwoordelijk voor de correcte administratieve afhandeling van de indiensttreding en denk je mee over een goede onboarding.

Als Corporate Recruiter denk je continu na over nieuwe wervingsstrategieën. Bijvoorbeeld door de samenwerking met opleidingsinstituten te verbeteren, het opzetten van een sterk werkgeversmerk (we zijn momenteel bezig met een re-branding van onze groep), etc.

Op dit moment werven we succesvol via autonome sollicitaties, het netwerk van onze medewerkers en met name door actieve sourcing via Linkedin.

We verwachten dat jij nieuwe, creatieve en originele manieren bedenkt om in contact te komen met nieuw talent!

Waar ga je aan de slag?

De InnovestIT Group bestaat uit 5 softwarebedrijven waar in totaal ruim 110 enthousiaste, betrokken en ambitieuze professionals werken.

De organisaties zijn : ICreative, Easy Systems, Diesis, Coforce en Stiply. We werken vanuit twee prachtige kantoorvilla’s in Ede.

Naar buiten toe zijn het 5 onafhankelijke bedrijven met elk hun eigen professionals, software oplossingen en klanten. Naar binnen toe voelt het als één organisatie en familie (we zijn een familiebedrijf).

De gemene deler is dat wij met behulp van software (financiële) bedrijfsprocessen verregaand optimaliseren. Daarbij proberen we de synergie tussen de bedrijven steeds beter vorm te geven.

Vanuit het Shared Service Center (8 collega’s) zijn er een aantal functies die overkoepelend diensten leveren aan alle bedrijven.

Denk hierbij aan Finance, IT en Facilitair. Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het gehele HR gedeelte en rapporteer je aan de Manager Shared Service Center.

Wat zoeken wij in onze nieuwe HR Business Partner?

 • Een afgeronde HBO / WO opleiding richting HR.
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van recruitment.
 • Je herkent jezelf in de volgende persoonlijke competenties : Overtuigen en adviseren, enthousiasme, effectief communiceren, zelfstandig en kritisch, hands-on, verbindend en initiatiefrijk.
 • Je vindt het leuk om zelfstandig aan de slag te gaan. Je bent een zelfstarter die het leuk vindt om te vernieuwen en de organisatie verder te professionaliseren.
 • Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris op basis van je kennis en ervaring.
 • Laptop en toebehoren en telefoon worden uiteraard geregeld.
 • Een boost voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling en de kans om echt je stempel te kunnen drukken op de manier van werken.
 • En daarnaast het perspectief om verder te groeien in senioriteit en werkzaamheden.

 • Een veelzijdige en afwisselende rol waarbij je uitgedaagd wordt om het steeds beter te doen. Daarbij krijg je de unieke kans om verder invulling te gaan geven aan onze employer branding.
 • Een persoonlijke werkgever met het karakter van een familie bedrijf. Iedere woensdag hebben we een soepje, op vrijdag een goed verzorgde lunch en voor de liefhebber een afsluitende middagborrel (uiteraard als de COVID-19 maatregelen dit toelaten).
 • Ja, dit ben ik!

  Laten we kennismaken. Solliciteer via de sollicitatiebutton of mail. Voor verdere vragen kan contact opnemen met de Manager van het Shared Service Center, Anton Rademakers (arademakers innovestit.com / 06-11476334).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier