Uitvoerder
BAM
Eindhoven, NL
3 dagen geleden

Building the present, creating the future

Heb jij ervaring in het leiden van nieuwbouwprojecten? Wil jij graag midden op de meest uiteenlopende projecten aan het werk zijn en zorg jij dat onze co-makers in een vlekkeloos proces samenwerken?

Wij zoeken jou als uitvoerder bij BAM Wonen Bouwen op Maat op locatie Eindhoven!

Jouw missie

Als uitvoerder bij BAM Wonen op de afdeling Bouwen op Maat realiseer jij projecten die variëren in complexiteit, diversiteit of locatie.

Dit betreft met name binnenstedelijke projecten, maar het kan ook gaan om hoogwaardige transformatie of ontwikkellocaties.

Als manager van de bouwplaats en onderdeel van het projectteam zorg je voor het uitdragen van het beleid in het kader van kwaliteit, welzijn, veiligheid en gezondheid.

Jij regelt dat alles perfect blijft lopen; jouw planning klopt vrijwel altijd, je medewerkers staan op het juiste moment op de juiste plek en je logistieke proces is goed op orde.

De benodigde productiemiddelen zijn op tijd aanwezig en direct in te zetten.

De integratie van BIM en LEAN staat bij BAM hoog in het vaandel. Jij gaat ons in deze ontwikkeling verder helpen! Met jouw kennis en kunde zorg jij er met jouw team voor dat op de bouwplaats alle principes hiervan geïmplementeerd, gemonitord en geoptimaliseerd worden.

Jij bent van het type coachend leiding geven. Je medewerkers zijn blij met jou. Logisch, want je weet de juiste balans te creëren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid.

Elke dag komen ze weer met energie de bouwplaats op. Samengevat kom je als hoofduitvoerder te werken binnen een trotse club van collega’s waarmee je samenwerkt aan projecten.

Enkele projecten waar we trots op zijn :

 • 48 nul-op-de-meter (NOM) appartementen De Willem’ en De Zwijger’ in Best;
 • 29 twee-onder-één-kapwoningen Haarzicht in Vleuten;
 • 51 woningen Gashouderskwartier in Arnhem;
 • 80 appartementen Kerckebosch (fase 4) Zeist.
 • Werk jij met ons mee aan het volgende mooie project?

  Wat breng je mee?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau en je hebt de nodige vlieguren gemaakt als uitvoerder, liefst binnen de woningbouw;
 • Kennis en ervaring op het gebied van bouwprocessen en -methodieken;
 • Communicatief vaardig en hebt overtuigingskracht. Het is jou eigen om zo effectief en efficiënt mogelijk een project uit te voeren binnen de vastgestelde resultaatsnorm;
 • Je bent en blijft op zoek naar verbetering (LEAN) van de bedrijfsvoering en weet kansen goed te benutten;
 • Schakelt zonder nadenken van onderaannemer naar projectleider en weer naar een bouwplaatsmedewerker.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Wij vragen veel, maar bieden meer, oftewel :

 • Een mooie baan bij een werkgever waar zaken goed geregeld zijn. We hebben veel vrijheid in ons handelen en een gedegen slagkracht vanuit ons management. Dit werkt fijn!;
 • Misschien wel het belangrijkste : Je komt terecht in een heel hecht, loyaal team aan kundige, enthousiaste en kundige collega’s die samen zorgen voor een prettige en positieve werksfeer;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-Cao met o.a. 25 vakantiedagen, waarvan 5 bovenwettelijk. Daarnaast heb je 15 roostervrijdagen en 3 kortverzuimdagen op basis van een fulltime dienstverband, Een deel van deze dagen (5 bovenwettelijk, 5 roostervrijedagen en 3 kortverzuimdagen), zijn opgenomen in het zogenoemde IBU;
 • Leaseauto, anderzijds kun je bij ons gebruik maken van de BAM leaseregeling;
 • Een laptop, tablet en Iphone;
 • Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om onze medewerkers te ondersteunen bij hun persoonlijke ontwikkeling hebben wij BAM Learning, het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.
 • Onderdeel van BAM Learning zijn trainingen van GoodHabitz. Dit is een online leeromgeving voor persoonlijke groei en ontwikkeling met meer dan 120 trainingen die je 100% digitaal kunt volgen waar en wanneer jij wilt;
 • Bedrijfsfitnesskorting van gemiddeld 40%;
 • Voor alle jonge BAM medewerkers is er Young BAM. Young BAM organiseert diverse activiteiten om je netwerk te vergroten en andere jonge collega’s te leren kennen, denk hierbij aan projectbezoeken en borrels;
 • Collectieve zorgverzekering;
 • Kortingen op bijvoorbeeld : Microsoft office, mobiele telefonie, privé verzekeringen (auto, woning, inboedel etc), de BAM Homestudios (woonwinkel en keukenapparatuur) en de HP store.
 • Jouw werkomgeving

  Binnen BAM Wonen kom je te werken bij de afdeling Bouwen op Maat’. Dankzij specialistische kennis en uitgebreide ervaring in uiteenlopende projecten zijn we in staat om een plan te vertalen naar de beste oplossing.

  Met als resultaat : de beste techniek, prijs en kwaliteit. Bouwen op Maat biedt dé oplossing voor alle nieuwbouwplannen die geen conceptuele, hoogstedelijke bouw of zeer hoogwaardige transformatie bevatten.

  We bedenken graag innovatieve oplossingen en kunnen werken met de mogelijkheden die BIM ons biedt. We hebben ervaring met veel verschillende en alternatieve bouwproducten in zowel gevels als installaties en prefab-betonconstructies.

  We hebben ervaring met realisatie van Nul-Op-de-Meter (NOM) woningen in zowel laagbouw als appartementen.

  Wie zijn wij?

  BAM Wonen staat voor premium kwaliteit tegen de beste prijs. Met innovatieve, duurzame en onderscheidende producten en diensten zetten we de toon in de wereld van wonen.

  Dankzij onze kennis, schaal en integrale aanpak maken we aangenaam wonen toegankelijk voor iedereen. Samenwerking is wat ons drijft.

  Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze (toekomstige) bewoners, opdrachtgevers en partners, garanderen we topkwaliteit wonen.

  En daar profiteert iedereen van. Vandaag én morgen. Welkom bij BAM Wonen. Welkom thuis.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier