Verpleegkundig specialist GGZ
Zorgenwelzijnplein
's-Gravenhage
1 dag geleden

Functieomschrijving

Indigo zoekt verpleegkundig specialisten GGZ voor nieuw op te zetten team Indigo Haaglanden.

Informatie

Ben je verpleegkundig specialist ggz en houd je van een veelzijdige en uitdagende baan? Kom dan werken bij Indigo!

Wij zoeken verschillende verpleegkundig specialisten ggz om een nieuw team mee te starten. In dit team kun jij als verpleegkundig specialist ggz je baan zo samen stellen, dat deze perfect aansluit bij jouw expertise en affiniteit.

Als verpleegkundig specialist ggz ben je regiebehandelaar van de patiënten, die behandeling krijgen in de zorgprestatie Veerkracht.

Deze zorg is gericht op patiënten met een ernstig chronische psychiatrische stoornis, die geen behandeling meer nodig hebben, maar langdurige monitoring behoeven.

De zorg draait om stabilisatie en behoud van reeds bereikt evenwicht, waarvan medicamenteuze behandeling vaak deel uitmaakt.

Je biedt medicamenteuze behandeling, verschillende psychologische interventies en je participeert binnen de chronotherapie (lichttherapie).

Dit alles in samenwerking met medebehandelaren, waaronder sociaal psychiatrisch verpleegundigen, psychologen en psychiaters.

Indien je affiniteit en ervaring hebt met cognitieve gedragstherapie, kun je deze ook toepassen in de behandelingen binnen onze andere zorgprogramma's.

Hiervoor is de opleiding tot VGCt, gedragstherapeutisch medewerker een vereiste.

Functie-eisen

Als verpleegkundig specialist ggz van Indigo kun je zelfstandig werken en de verantwoordelijkheid dragen als regiebehandelaar over de zorg voor patiënten met een chronische aandoening.

Je kunt behandelrelaties tot stand brengen, onderhouden en afbouwen. Daarnaast kun je samenwerken en handelen onder tijdsdruk.

 • Je hebt een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist ggz en bent als zodanig BIG-geregistreerd
 • Affiniteit, kennis en ervaring met patiënten met diverse ernstige psychiatrische aandoeningen, zoals psychotische stoornissen en bipolaire stoornissen is wenselijk
 • Een grote mate van zelfstandigheid is vereist. Er wordt binnen voorschriften, procedures en protocollen zelfstandig gewerkt, ook in goede samenwerking met huisartsen, psychiaters en andere collega's binnen de organisatie en daarbuiten
 • Een afgeronde opleiding tot VGCt gedragstherapeutisch medewerker is wenselijk
 • Ervaring in het werken met het KOP model wordt op prijs gesteld
 • Eigenschappen als enthousiasme, volharding, geduld, doorzettingsvermogen en oplossingsgericht werken zijn van groot belang
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden onze collega's gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

  Het betreft de functie verpleegkundig specialist voor 24-36 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal €4053,- en maximaal €5439,- (FWG 65) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Meer weten wat we verpleegkundigen te bieden hebben? Ga naar onze speciale pagina voor verpleegkundig specialisten .

  Contactinformatie

  Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Anja Verhaegh, ad interim manager bedrijfsvoering, via 06-27034080.

  Over Parnassia Groep

  Indigo helpt mensen met psychische problemen direct en dichtbij. In het westen van Nederland is Indigo onderdeel van Parnassia Groep.

  Wij bieden preventie, praktijkondersteuners huisartsen-ggz en Generalistische Basis ggz. Door onze nauwe samenwerking met huisartsenpraktijken, gemeenten en specialistische ggz bieden wij ondersteuning die het best past bij wat de patiënt wil bereiken.

  Indigo is onderdeel van Parnassia Groep , een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die streeft naar een inclusieve cultuur met gelijke kansen voor iedereen.

  We maken geen onderscheid op gebied van geslacht, geloof, sociale achtergrond, geaardheid of etniciteit. Wij vinden het belangrijk om van en mét elkaar te leren, dat iedereen zichzelf kan zijn en een ieder zich gewaardeerd voelt.

  Bij ons kun je bijdragen aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en via onze eigen Parnassia Groep Academie gebruik maken van (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  Alleen in een werkomgeving waarin we openstaan voor verschillen, halen we het beste uit onszelf, kunnen we creatieve en innovatieve oplossingen bieden voor onze patiënten en succesvol zijn.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier